![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya bize ne bu sakattan,ne amaçla bu topic açılmış buraya???yeter arkadaşlar ya forumun her yerinde şunlarla ilgili haber görmekden ben bıktım yaniii..lütfen biraz beşiktaşımıza yönelsek,belki haber yok yazacak bişey bulamıosunuz ama konuda açmak marifet değil bi yerde,lütfen dikkat edelim biraz,her alanda azize,tümör,bilmem ne yeter lütfen yeter...
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
senin gibi benimde fikrimi bildirmek en doğal hakkım,nedense azizle ilgili konularda birden bire alevleniosunuz,çok hoşunuza gidiosa dewam edin ağzımı açarsam bir daha beşiktaşlı değilim....modlara laf sölemek zaten bana düşmez,bunu nie karıştırdın anlamadım..
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
YA SEN HERŞEYE MUHALEFET OLMAK ZORUNDAMISIN YA SANANE ARKADAŞIM BEĞENMİYOSAN YAZMA YA HAYRET Bİ ŞEY YA Bİ DAHA AZĞIMI AÇARSAM BEŞİKTAŞLI DEĞİLİM DEMİŞSİN BENCEDE AÇMA AĞZINI HAYRET Bİ ŞEY YA
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
PASCAL AKILLI OL DÜZGÜN KONUŞ BENLE DELLENDİRME BENİİİ BAKK,KÜFÜRDEN BAŞKA BİŞEY BİLDİĞİN YOK KONUŞUP DURMA SENİ HİÇ İLGİLENDİRMEZ BENİM MUHALEFET OLACAĞIM ŞEYLER TAMAMI...
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Pascal akıllı ol biraz sewiyene gore dawran forumda bi kıza böle cvp yakıstırmak sana dusmez...
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |