![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Puan cetveline bakan herhangi birisi Beşiktaş'a kesinlikle "başarısız" diyemez. Çünkü bu takım lider ve kalan 9 haftaya önemli bir avantajla girmiş durumda. Ümraniye'de 5 yıl sonra "şampiyonluk" rüzgarlarının estiği de bir gerçek. Beşiktaşlı futbolculara "kazanma hırsı" ve "ipi göğüsleme" kararlılığı konusunda hiç düşünmeden 10 üzerinden 10 verebilirsiniz. Haklı olarak en çok eleştirilen Baki'de bile rakamı 10'dan 9'a düşüremezsiniz. Kalan 9 haftalık fikstürde Beşiktaş'ın, G.Saray ile birlikte 6 maçını İstanbul'da oynama şansının "büyük fırsat" olduğunu da inkar edemezsiniz. Bunlar Beşiktaş'ın şampiyonluk yolunda artıları... Ancak dikkat çekici eksileri de var. ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şansla bir maç 2 maç bilemedin 3 maç kazanılır koskoca bir sezonda bunlarda olacak ama bir takım şampiyon oluyorsa ve buna şansla denirse ben onlara gülerim ama cincon ve ezikler gibi hakemle olmasında varsın şanla olsun
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunaşans demek o kadar yanlış ki bizim gibi hakkı yenen bir takım şu anda bırakın lider olmayı ilk 5 te bile olamazdı ama takımımız azimle çalıştı ve oyundan kopmadı ve şimdi bunun meyvesini yiyoruz buna dense dense ilahi adalet denir kim ne derse desin ben şans olduğuna inanmıyorum inanmayacağım!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kimse 25.hafta sonunda liderlik koltuğunda şansla oturamaz ayrıca şampiyon olmamız durumunda rakipler şans demese başka birşey der nasıl olsa bazıları gibi çalarak değil kendi hakkımızla şampiyon olalım da kim ne derse desin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
canım ya agzına saglık yazdığın sözler evet kimse şu durumda baktığımızda kimse beşiktaşa başarız diyemez ve o cesareti gösteremezler önümüzdeki maçlara bakmamız lazım artık şuan lideriz ve geriye kalan maçları bu sekilde lider olarak bitirip en güzel şekilde sezonu kapatıcaz işallah kulaktan dolma laflarda bizi yıldırmasın ![]()
__________________ gün dogdu hep uyandık stadlara dayandık [ beşiktaşım ] ugruna bayraklara donandık semtimiz erkek semti aşık eder herkesi üzerimizden eksilmedi bayragımızın gölgesi iyi günde kötü günde omuz omuza dayandık çünkü biz [ BeŞiKtAşLıYdIk ] ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |