![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ülker firması Beşiktaş başarıılı oldukça sanki üzülmüşe benziyor. Sanırım ben yanıylıyorumdur. Ancak yaşananlar beni ve bu başarılı takımı oldukça üzüyor. Ülker firmasına buradan birkaç tavsiyem olacak!' Korkusuz Kalem Şemsi Birben'in köşe yazısı: ![]() Beşiktaş basketbol takımıyla hepimiz gurur duyuyoruz. Ergin Ataman komutasındaki genç oyuncularla Beşiktaşlı taraftarların ne kadar gurur duysa azdır. Beşiktaş hem Avrupa hem de BEKO Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa koşuyor. Ancakçok önemli bir sorun var. Beşiktaş'ın maddi sorunu aldı başını gidiyor. Ve takımın bir sponsoru var; Adı Cola Turka... Bugün Avrupa'da bile ismi duyulur bir firma oldu. Bunun en büyük nedeni 3 yıldan bu yana Beşiktaş'a sponsor olmaları. Ben bu sütunlardan defalarca sordum. Ülker veya Cola Turka her neyse Beşiktaş'a Galatasaray ve Fenerbahçe'ye verdiği paranın kaçta birini veriyor? Neden Beşiktaş'a ufak çay kaşığıyla para verilirken Fenerbahçe ve Galatasaray'a paralar yağdırılıyor? Buradan yine soruyorum. Sayın Ülker yetkilileri Beşiktaş'a ne kadar sponsorluk ücreti veriyorsunuz? Verdiğiniz ücret Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yüzde kaçı kadar? Bugün Beşiktaş size müthiş bir sıcak ilgi gösteriyor. Hatta ve hatta cuzzi bir rakama Akatlar'ın Spor salonu'na isminizi bile verdiniz? Bunun için Beşiktaş'a ne kadar ödediniz? Daha birçok sorum var. Beşiktaş'ın seyahatlerinde dinci proganda yaptınız mı? Yetkilileriniz aracağılığyla Beşiktaş'ın kazandığı maçlardan sonra şampanya patlatılmaması için özel bir ricada bulundunuz mu? Bunlar hep benim sorularım. Ancak bunlara çok uzun zamandan bu yana bir türlü cevap alamıyorum. Bugün aldığım telefonlar benim canımı yine çok sıktı. Arayan Beşiktaşlı basketbolculardı. Oyuncular bugün Ülker'den gelecek parayı bekliyorlardı. Ancak duyduklarım beni çok etti. Söylenen şu; Ülker firmasının Cola Turka aracılığıyla bundan bir ay önce verdiği 1 milyon 250 bin euroluk bir çek var. O çek verildiği zaman ben çok şaşırmıştım. O gün görsel ve yazılı basın bu haberi ballandıra ballandıra duyurmuştu. Ancak ben araştırdım ki, böyle bir çek verilmemiş. Ülker eğer Beşiktaş başarılı olursa hem ligi hem de ULEB Cup'ı kazanırsa bu paranın tamamı ödenecekmiş meğerse! Şimdi Ülker'e yine sorularım olacak. 1. Madem çek verdiğiniz, hani para nerede? Benim bildiğim çek taksitlere bölünmez. "Neden bu kadar para veriyoruz?" diye açıklama yaptınız? 2. Beşiktaş başarı kazandıkça taksit taksit ödenmesi gereken bir meblağ var. Ancak bugüne kadar para ödenmemiş. Şimdi merak ediyorum, Hapoel Jerusalem karşılaşmasında Beşiktaş'a söz verdiğiniz 100 bin dolarlık ilk taksidi ödeniniz mi? Dikkatinizi çekerim diğer taksitleri size söylemiyorum bile! Benim bildiğim, basketbolcuların söylediğine o çek göre şu ana beş kuruş bir ücret ödenmemiş. 3. Sayın Ülker yetkilileri eğer böyle ödeme yapmamışsanız bu insanları kandırmak yerine geçmez mi? Yoksa reklam uğruna insanları mı kandırdınız? Bugün Beşiktaş tribünleri Ülker'e karşı çok tepkili. Hemen hemen her maçta tepki var. Bu tepkiyi azaltmak için size iki yol öneriyorum. Ya söz verdiğiniz ölçüde sponsorluğunuza devam edin, insanları mağdur etmeyin. Veya sponsorluğu bırakın. Tahmin ediyorum Beşiktaşlı taraftarlar ikinci şıkkı çok istiyorlar. Çünkü Beşiktaş'a sponsor olmak isteyen birçok firma var. Yeter ki gölge etmeyin. yeter artık.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | Evet ya bıraksınlar sponsorluğu. aldığım ürünlerin üzerinde saçma sapan bi isim görmek istemiyorum. Zaten faydanız yok bu iyice ortaya çıktı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kurtulsak iyi olur şu ülker grubundan... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben cola turka ve ülker ile ne zaman bi konu açılsa tepkimi dile getirdim. sırf sponsor colaturka diye forma almadım! kim ne derse desin ülker grubununn kim için çalıştığıda ortada! galatsara ve fenere ayrıcalıkları tartışılmaya bile değmez bu konu varken! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ülker yanılmıyorsam transfer döneminde bayağı bi yardımcı olmuştu biraz daha destek olması lazım . . ben yine sözümğn arkasındayım FORZA BEKO !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | başarılarızla resmen rezil edicez onları | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |