|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
17-03-2008, 11:07 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 22 |
Öncelikle her iki takımın oyuncularına da bize böylesine zevkli, heyecanlı, tempolu ve gollü bir maç izlettikleri için teşekkür ediyorum. Açık ve net söyleyelim ki; Beşiktaş, hem içerideki oyuncularıyla hem de yedekleriyle; Trabzonspor’dan üç gömlek üstün takım. Trabzonspor’u bu şartlarda bile böylesine direnç gösterdiği içir tebrik etmek lazım. Tabii Ersun hocayı da. Dünyanın en iyi teknik direktörü dahi olsa, bu kadroya bundan daha iyi futbol oynatamaz. Dünkü 90 dakikada futbol adına güzelliklerin çoğu Beşiktaş’tan geldi. Şöyle maçı gözümün önünden bir kez daha geçiriyorum. Holosko’nun, Nobre’ye attırdığı golü görüyorum. Holosko, sağdan TIR gibi önüne geleni ezip geçiyor ve ortasını yapıyor. Bu arada ön direğe doğru mükemmel koşan ve gol vuruşu yapan Nobre’yi de alkışlamak gerekir. Golü atanın adı Nobre. Ama aslan payı Holosko’nun hakkı. İkinci bir güzellik de, Delgado’nun attığı inanılmaz frikik golü. Tolga, 90’a giden topa uzandı ama kurtaramadı. İnanıyorum ki, Tolga’nın topu çıkarmadaki çabasıyla boyu en az 3 santim uzamıştır. İbrahim Toraman atıldıktan sonra, Trabzon 20 dakika adeta tek kale oynadı. 10 kişi de kalsa Beşiktaş gibi bir takım, kendi sahasında böylesine baskı yememeli. Trabzonspor özellikle sol kanattan, Yattara ile bindirdikçe bindiriyordu. İbrahim Üzülmez zor durumlara düştü. Bu pozisyonlarda Üzülmez’e hiç yardıma gelmeyen Tello’nun da büyük hatası vardı. Bunu gören Ertuğrul Sağlam, Aydın-Tello değişikliğini yaparak mükemmel bir teknik direktörlük dersi verdi. Gelelim maçın yıldızına: Üç dört hafta önce Rüştü’yü yuhalayanlar helhalde utanmıştır. Beşiktaş’ın farklı kazanmasındaki en önemli rolü, golleri atandan çok, inanılmaz kurtarışlar yapan Rüştü oynadı. Futbolcu arkadaşlarının da, Beşiktaş taraftarlarının da Rüştü’ye özür ve teşekkür borcu var. Hakem Barış’a gösterdiği kırmızı karta son derece haksızdı. Rüştü’yü alkışlarken üç gol yemesine rağmen, inanılmaz kurtarışlar yapan Tolga’ya da alkışlarımı gönderiyorum. Bir büyük alkış da tribünleri dolduran, futbolcularını inanılmaz destekleyen, ayrıca Trabzonlu Barış’ı haksız atıldığını bildikleri için “eyyamcı Yıldırım” diye bağıran Beşiktaş taraftarına. | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |