![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Bu lafın doğruluğu yanlışlığı tartışılır. Herkesin kendisine göre bir fikri vardır. Ama bir takımın taraftarı rakibin oyuncusunun atılmasını protesto ediyorsa her şey değişir. Dedik ya hakem haklıdır ya da değildir. Ama bir taraftar grubunun hele hele herkesin her kararı kendine yonttuğu bir dönemde bu protestoyu yapması takdir edilmeli. Sevgili Coşkun Çelik, Kale Arkası blogunda geçmişte yaşanan bir olayı anlatmış. Metin Oktay’ın bir Fenerbahçe maçında Çarli Yılmaz’ın tahrikiyle kırmızı kart görmesini ve sarı-lacivertli taraftarlarca alkışlanmasını. Ama o zamanlar farklı zamanlardı. İnsanların birbirine saygısı vardı. O zamanlar tampon tampona dokununca sokak ortasında insanlar birbirine girmezmiş mesela. Bu yüzden o güzel dönemle bu dönemi karıştırmayalım. Beşiktaş tribünlerinin bu yaptığı gerçek bir derstir. Bu yayılırsa asıl eyyamcı hakemler devri bitecektir. Hiçbir hakem hata yaptığını düşündüğü bir kararın ardından onu temizlemek için başka bir hata yapmayacaktır. Tam kötümserliğe kapılırken içime su serpen bu olayın mimarlarının önünde saygıyla eğiliyorum. Ligde önümüzde 2 derbi var. Yine hakemler ön plana çıkacak, yöneticiler her zamanki taktiklerini uygulayacak. Dedim ya kötümserdim. Ama Beşiktaş tribünlerinin bu sloganı belki kafalarda biraz heyecan yaratır. Tribünler eğer kararlı olursa yönetimler de onlara katılmak zorunda kalacaktır. Yoksa yine son haftalarda kan gövdeyi götürecek. Yeni MHK suçalanacak. Geçmiş federasyondan kalma hesaplaşmalar devam edecek. Sonra o yöneticiler, “Kah kah kih kih” barışacak. Olan gaza gelen taraftara olacak. Kısacası Çarşı’dan ders alın beyler! Bu ders alınırsa Türk futbolu kurtulur. Ve Bülent Yıldırım da en azından hayırlı hatalar yapmış olarak kalır akıllarda. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |