![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Şimdi şeytanlık düşünsem şunu derim; Bu Bobo Fenerbahçe maçında oynamamak için bilerek kendisini attırdı Bu Bobo, Beşiktaş’tan gitmek için bilerek huzursuzluk yarattı. Ama; Böyle bir düşünceye asla katılmam. Şundan; Bobo bir hakem kurbanıdır. Pozisyonu dikkatle izleyin. Faulü başlatan ve Bobo’yu tahrik eden Ekrem Ekşioğlu ihtar bile görmedi. Bobo ise direkt kırmızı kart gördü. Böyle bir hakem yorumu yoktur. Böyle bir hakem yorumu sonucunda; şampiyonluk belirleniyor. İşte dikkat edilmesi gereken nokta budur. SEMİH NE DEDİ Maçtan bir gün önce Semih, “Biz Kasımpaşa’yı yeneriz lider oluruz ve bir daha liderlikten koltuğundan inmeyiz”dedi. Diyebilir de.. Semih; Beşiktaş’ın yenileceğini nereden bildi. Hayret!... SORU ŞUDUR Bir hafta önce Belediyespor’u yenen Kasımpaşa Fenerbahçe’ye yenilmiştir. Bir hafta önce Kasımpaşa’ya yenilen Belediyespor, Beşiktaş’ı yenmiştir. İşte Türk futbolunun ölçüsü budur. Bu nokta şudur; Türk futbolunda ki sürpriz sonuçlar futbol kalitesinin yükseldiğini gösterir. BEŞİKTAŞ NE YAPIYOR Uzun uzun anlatmadan kısa ve net konuşuyorum; Nobre, Bobo, Holosko; Fiyasko!.... Böyle dememin nedeni Ertuğrul Sağlam’ın taktik yanlışıdır. Üçlü forvetle oynuyorsun, gol pozisyonun yok. Orta saha ne iş yapar? Ricardinho neden yedek olur? Holosko niye geniş alan yerine sağ çizgide oynar. Son sorumda şudur; 10 kişi de kalsa Beşiktaş Belediyespor’u yenmeliydi. Yenemedi!... Fenerbahçe maçı kazanılmazsa bu iş biter. O zaman ikincilik bile gider. Beşiktaş şampiyon olacak derken, inanarak söyledim. Ama şu hale bakın. Necati Ateş golünü atarken Beşiktaş savunması ne yapıyor? Böyle gol yiyen takım nasıl şampiyon olur?
__________________ BESIKTASIM HAYAT SENSIN DÜNYAM SENSIN HERSEY SENSIN........... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |