![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | birisinin fikrine katılırken o adamın tarzına veya kamouoyundaki durusuna bkmaksızın ne soyledigne bakmalı.. şimdi nobre transferi bizi heyecanlandrmadı,bo dogru, kartalımıza kanat oyuncusu lazım bu da dogru, bunlarda alınmadı,nobreye fazla para verildi buda dogru ona verilen paranın ustune eklenip daha etkili biri getirildi bu da dogru ve delgado dediler hala pahalı diye ondan bir haber yok ben bu yazıya katlıyorum ,saygılarımla ya bu adam kazım bu sacmalar gozuyle bakmamak lazım... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya kazımın söylediklerinde haklı oldugu taraflar da var mesela delgado olayında tum camia enayi yerine konmadı mı? nobre kanatları olmayan bir takımda gol atabilir mi,? nobre hakkaten tribunleri ayaga kaldırabilecek bir golcü mü degil? kazım ın toplumdaki yeri ve kendisine toplumun bicdigi psişik statu farklı bişey, adamın söylediklerinin dogruluvgu farklı bişey ben söylediklerinde dogru şeylerde olduguna inanıyorum, aksini söyleyen neyin niye sacma oldugunu da söylesin, bügün dunya kupasından yıldız alınamaz kompleksine kanıp yorum yapıyoruz,neden olmasın 6 milyon euroyu nobreye verene kadar bakın kimler alınabiliyor | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |