![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
Beşiktaşlılığımı herkes bilir. Siyah beyazımdan bahsederken “biricik aşkım” sıfatını bolca kullandığımı da. Ama bir Beşiktaşlı olarak boynum çok bükük. Kulübümden değil ama düştüğümüz durumdan utananlar arasındayım. Neyse… Gerçek Beşiktaş ruhuna sahip olanların hazırladığı bir isyan internet aleminde en çok izlenenler arasına girdi. Yer yer ekranda da görüyorum bu isyan klibini… Kısaca mevcut Beşiktaş yönetimini istifaya çağıran müzikli bir davetten bahsediyorum. Ve finaldeki şu sözlerin altına ben de imzamı atıyorum; “Sen hiç şampiyon olmasan da Beşiktaşım, ne istersen iste benden! Bak donattık işte dört bir yanı bayraklarla! Ama sayın başkan, 4 yılda 4 hoca 60 tane futbolcu; bunların hepsi görevini kötü yapıyordu da, bir tek sen iyi yapıyorsun değil mi? İstila etme, istifa et!” | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #5 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok doğru yazmış. istila etme, istifa et..
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istifaaaaaaaaaa yeter yıldırım demirören yeterrrrrr...........
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | def - Ol ..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |