![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Beşiktaşlı, bugün Beşiktaşlı olduğunu göğsünü gere gere söyleyemiyor. Çünkü utanıyor! Beşiktaşlıları utandıracak en son şey şampiyon olamamaktır. Saha başarılarının o kadar önemi de yoktur. Önemli olan Beşiktaşlıların sahada Türkiye'ye örnek davranışıdır. Bunun adı da 'Beşiktaşlı duruşu' dur. Elbette Türkiye'de, 'yükselen değerlerin takımı Beşiktaş' ı yönetenler, bu gerçeği bilmiyorlar, göremiyorlar. Asıl sorun buradadır. Gelinen çok önemli iki noktanın altını çiziyorum: A-Artık çocuklar, babaları gibi Beşiktaşlı olmuyor. B-Beşiktaşlı olan çocuklar, babalarına kızıp, takım değiştirmek istiyorlar. Peki Beşiktaş bu hale niye geldi? 1-Beşiktaş'ın, 'cesur kalbi' olan ve bir yaşam felsefesi taşıyan dünyaya örnek olan Çarşı'nın içine sızdılar. Çarşı, Çarşı'ya karşı oldu. Maç seyretmek cesaret işi oldu. (Tribün terörü var. Dikkat!) 2-Beşiktaş, öz kaynaklarına ihanet ederek, evlatlarına sahip çıkmadı. F.Bahçe ve G.Saray'ın kapıya koyduklarını aldı. Beşiktaş sevgisini taşıyan kolej gibi takım karizması çizildi. 3-Yönetenler, Beşiktaş'ın paralarını sokağa attılar. Beşiktaş'ın geleceğini ipotek altına aldılar. (Asıl tehlike burada!) 4-Beşiktaş'ı yöneten başkanların sözü senettir; tartışılmaz. Ama Demirören, söylediklerini yapamayan başkan oldu. 5-Menajeri mafya ilişkileri için yargılanırsa, antrenörü tarikat bağlantılarının içinde olursa; Atatürk'ün takımında bu utanç dolu görüntüler olursa elbette Beşiktaş büyük yara alır. SON SÖZ: Ey Beşiktaş'ın büyükleri... Beşiktaş elden gidiyor. Lütfen Beşiktaşlı gibi davranın ve 2010 yılını beklemeyin. Kazım Kanat / Sabah
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #5 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | kazim kanat resmen sacmalamis kazim kanat kendi sozlerinin icinde dondugunu zanneden bi yazar ona cok gormuyorum bu yazilari cok badire atlatti ama bence artik yavas yavas yazarligi birakmali besiktasi elestirdiginin yarisi kadar destek olsa besiktasli yazarlar belkide bugun burda olmazdik fenerli yazarlarin yaptigi gibi istemiyoruz ama bi takim olusurken iyiye giderken oyle salakca elestiriler yapiliyorki bazilarini yuzlerce kez dusunuyorum gercekten besiktaslimi bunlar yoksa irlandalimi acaba diye yazarlarimiz isin acikcasi tambir rezalet
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bes aylik olum var, ciddi ciddi düsünmekteyim onu besiktas la tanistirmamaya benim gibi üzülmesini istemiyorum. oysa dogdu gün ne umutlarala besiktas tulumu giydirmistim. alla belani versin tüpcü tüm hayallerimi yiktin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() bu kadar karamsar olma, iyi veya kötü mirası bırakıcaz çocuklarımıza kaçış yok. senin oğlun olduğuna göre,sen beşiktaşlıyım demesende,doğru yolu bulacaktır zaten ![]() bir nesili kaybettiğimiz doğru. yine az ve öz olalım. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |