![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
Beşiktaş için lig Oftaş yenilgisiyle bitmişti. Sıradaki Rize maçı, çıkan söylentilerden dolayı onur maçıydı. O geçildi. Bursa maçları da Beşiktaş için derbiler kadar büyük prestij anlamı taşıyor. Harika bir zemin, çok güzel bir tribün atmosferi, Beşiktaş’ın da bu büyük kalabalığa karşılık vererek maçı kazanması. Federasyonun iş bilmezliği, hadiselere gebe olacak bu maçı seyircili oynatmasıydı. Oftaş maçını seyircili oynatırsın, İnönü’de de seyircisiz Bursa maçı oynanır, olur biterdi. Bu güzel ambiyansı bozmanın alemi yoktu. İnşallah federasyon bundan ders çıkarmıştır. Beşiktaş’ta Holosko diye bir fazlalık var. Maçı aldı, götürdü. Hem attırdığı hem attığı gol görülmeye değerdi. Beşiktaş istediği zaman gaza, istediği zaman frene bastı. Zor gibi gözüken maçı elini-kolunu sallaya sallaya kazandı. Beşiktaş dün her kornere kafayı vuran takımdı. Ligde geç kalınmış tedbirleri hem Rize maçı hem Bursa maçında gördüm. Topa giden yoktu, şimdi her topa Beşiktaşlı oyuncu gitti vurdu. 3. VAGONA BİNİLİR Mİ? BURSASPOR’UN kaçırdığı gol yok. Üç İbrahim’den Toraman olanını beğendim. Çok dengeli oynadı. Yanındaki Gordon’un kaçırdığını o tuttu. Serdar Özkan, son bir kaç haftadır tanıdığımız o eski Serdar haline geldi. Hakemle ve yardımcılarıyla oynamadığı zaman yalnız işine bakıyor ve iyi de ediyor. Delgado yakışıklı bir çocuk. Ayağına da top çok yakışıyor ama oyun içinde daha fazla etkili olması lazım. Çok şık şeyler yapıyor, devamlılığı olmuyor. Bünyamin Gezer, benim bu ülkede en çok beğendiğim hakem. Çaldığı düdükler, hep inanarak üflenmiş düdükler. Oyunun sertliğine futbolun müsaade ettiği kadar izin veriyor. En önemlisi de iki takıma da eşit derecede tolerans gösteriyor. Koca maçta bana göre bir kart yanlışı oldu. Holosko’ya gösterdiği kart yanlıştı. Holosko haftaya cezalı. Bu arada Bobo’yu da atlamayayım; attığı gol, Bobo golü. Yazının başında ‘Lig bitmişti’ dedim. Şampiyonluk treni kaçtı. 3. vagona binilir mi? Bu da başkasının ayaklarına bağlı. Beşiktaş ayağına kadar gelen liderlik şansını çok basit verdi. 5 maçtan 3 kayıpla çıkarsan buralarda dolaşman da normal olur. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HOLOSKOYA ACAYİP ŞEKİLDE HAYRAN KALDIMM CANIM BENİM
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |