![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
Beşiktaş, Adana'da sürgünde... Gözüm Beşiktaş-Bursa'da aklım ise Denizli-Sivas maçındaydı... Çünkü ne de olsa serde Sivaslılık vardı... Beşiktaş ile Bursaspor'un arasına, sporun ruhuna uymayan öyle bir düşmanlık tohumları ekilmiş ki, bunu tribünde de, sahada da gördük... Taraftarlar birbirlerine karşı acımasız, koltuklar sökülüp adeta öldürmek için atılıyor rakibe... Tribünden etkilenen futbolcular öyle tekmeler savuruyor ki, ayak kıracak cinsten... Bu nasıl iştir, bu ne gaddarlıktır... Futbol Federasyonu'na ve iki kulübün yöneticilerine büyük görev düşüyor... Kan dökülüp can alınmadan bir an evvel bu kin, bu öfkeye dur denilmeli... Yoksa yarın çok geç olabilir... Gelelim maça... Beşiktaş hırslı, Bursa öfkeli... Kıran kırana maç olacağı ilk dakikalardan belli... Beşiktaş savunmasındaki üç İbrahim ve Gordon ilk kez birbirleriyle anlaşmazlığa düşmedi, ilk toplara zamanında müdahale etti ve alınan topları da olumlu kullandı. Bu da orta alanın ve forvetin işini kolaylaştırdı... Holosko tay gibiydi... Hele Serdar Özkan'a attırdığı goldeki o uzun koşusu, pasını verişi mükemmeldi, tabii Serdar Özkan'ın vuruşu da... İkinci yarıda ise yine o bildik sahneler yaşandı yaşanmasına da artık bunları fazla yadırgamıyorum... Bursaspor'un sinirli oluşu futbolunu olumsuz yönde etkiledi... Yani keskin sirke küpüne zarar verdi ve Beşiktaş karşısında hak ettiği bir yenilgi aldı... Hani dedim ya, aklım da Denizli-Sivas maçındaydı diye... Sivasspor kazanmıştı... Beşiktaş'ı son maçta alkışlamak varmış, alkışladım... Sivasspor'la da bir kez daha gurur duydum... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |