![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
Beşiktaş Adana Stadı’nı dolduruyor. Şampiyonlukta iddia bitmesine rağmen stadı dolduran seyirciye bakarak bu camianın ne kadar büyük olduğunu anlamak yeterde artar bile. Buradan dersler çıkarılması lazım. Bu, seyirciye laik olmak gerekir. Transferi, bütçeyi, yönetim anlayışını bu gerçeğe göre oturtacaksınız. Takımda lider arayıp duruyorsunuz. Serdar Özkan’ı, İbrahim Kaş’ı, Mehmet Sedef’i tutacaksınız. Beşiktaş’ın dışarıda oynayan oyuncularından da takıma monte edeceksiniz. Fazla değil 2 iyi yabancıyla bu takım her yıl hem Türkiye’de hem de Avrupa’da neler yapıyor göreceksiniz. Solda Sezer diye oyuncunuz var. Otuz tane Nobre edecek Adem’iniz var. Emre Özkan’ınız Can Erdem’iniz var. Bunların hepsi kiralık oynuyor. Alttan gelen bir sürü cevherimiz var. Ümraniye’den Menajerleri kovun yeter. Alt yapıdan gelen oyuncuları bir pilot takımda bir sene tutun. Bu sistemde ısrar edin. Beşiktaş’ın bu günkü oyuncu portföyüyle en az 10 sene oyuncuya ihtiyacı yok. Yeter ki kör gözler açılsın. Zaten kör gözler açılınca kör oyunculara verilen paralar da kulübün kasasında kalır. Sivas gerçeği Sivas’ı patlayacak balon gibi gören sayın yorumcular başta Çavuşoğlu ligin bitmesine 2 hafta kala Sivas’ın Fenerbahçe ve Galatasaray kadar şansının devam ettiği gerçeğine acaba ne diyorlardır bilmiyorum. Ama ben biliyorum ki takımlar iyi yönetilsin bu lig 6 - 7 takımla şampiyonluğa yürür. Türk Futbolu da iddialı hale gelir. Her yıl dünyaya en az 3 takım gönderir hale geliriz. Şampiyonlar liginde ve UEFA da birden çok takımımız Şampiyonluğa oynar. Sivas’ın başarısı buna işarettir. Türk çocuklarına güvenin ve Sivas’ı örnek alın. İşinizi de ciddiyetle yapın. Sadece bu kadar... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | yani böle bir koklu takımdan alt yapıya onem vermektense fenerein çoplerine sarılmak bize ne kazandırır bi yonetim anlamıyor...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ezıklerden ıstemıyoruz artık kımseyı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |