![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
Pazar sabahı İstanbul Havalimanı'ndayım. Ankaragücü-Beşiktaş maçını izlemek üzere Ankara'ya gideceğim. Çevremde tek Beşiktaşlı yok, hep Galatasaraylılar. Bana da tuhaf tuhaf bakıyorlar. Birkaçı yanıma yaklaştı, “Hayrola abi Sivas'a mı?” diye sordu. Benden “hayır, Ankaragücü-Beşiktaş maçına” yanıtını alınca daha da şaşırdılar, “Ne işin var orada. Beşiktaş'ın bir iddiası yok ki” dediler. Beşiktaş'ın son haftalardaki durumu işte böylesine acıklı. Koskoca Kartal, hiçbir hesap içinde değil. Pek çok kimse, Beşiktaş'ın hangi takımla oynayacağını bile bilmiyor. Üzücü ama gerçek. Neyse biz maça dönelim. İlk yarıda iki takım da oynar gibi yaptı ama oynamadı. Yemeği pişirdiler pişirdiler bir türlü sofraya getiremediler. Final paslarını beceremediler. Bu bölümde tek gol tehlikesi yaşandı. Cisse'nin vuruşunu Ankaragücü kale çizgisinde önledi. Kısır görüntünün bir nedeni de, Nobre ve Bebbe'nin ileride yalnız kalmalarıydı. Orta alandan katkı çok azdı. Kanat organizasyonları da yetersiz kalınca, kalecilere fazla iş düşmedi. Rüştü'yü daha çok Ankaragücü'nün ölü toplarında gördük. Bu anlarda hem zamanlama hem de müdahale yönünden çok başarılıydı. Ankaragücü penaltıya çok itiraz etti. Bana göre karar doğruydu. Bu pozisyonda suçlu Murat Duruer'di. Ölü noktaya giden Sardar Özkan'ı neden devirdi, doğrusu anlayamadım. İkinci yarıda Ankaragücü daha fazla risk yüklenince Beşiktaş boş alanlar bulmaya başladı. 54'te Delgado, 70'de Aydın, Ankaragücü kalecisi Serkan'ın burnunun dibine kadar geldiler. İyi vuruş yapabilselerdi maç daha o dakikalarda kopardı. Tello, o muhteşem sol ayağını son noktayı koymak için kullandı. Beşiktaş'ın ikinci golü Ankaragücü'nün tüm direncini kırdı. Artık sahnede sadece Beşiktaş vardı. Oyunu istediği gibi yönlendirdi. En önemlisi inanılmaz bir biçimde kalesini korudu. Hiç açık vermedi. Bütün bir sezon eleştirdiğimiz savunma tek hata yapmadan maçı tamamladı. Ankaragücü'nü kalesine yaklaştırmadı. Elbette şu anda insanın aklına “Be kardeşim şimdiye kadar neredeydiniz?” sorusu geliyor. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Önümüzdeki sezona bakacaz artık Not: Kesin Şampiyonuz MesaJ : Sinan Engin | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |