Menajerleri zengin etmeyin Hayri Ülgen | | BEŞİKTAŞ, her geçen gün kendisini Beşiktaş yapan özelliklerinden uzak olmaya başladı. Kulüp içersinde çelişkili söylemler, yanlış yönlendirmeler yapılıyor. Önceki yıllarda ‘aile içersinde olan, aile içersinde kalır’dı. Ancak şimdi böyle değil. Beşiktaş’ın bir duruşu vardı. Kulübe giren de çıkan da yönetimlerin bilgisi dahilindeydi. Ama son yıllarda görülüyor ki o Beşiktaş’ın kolej havası, o Beşiktaş’ın duruşu, o Beşiktaş’ın kararlılığı artık yok. Günlerdir, aylardır takip ediyorum. Beşiktaş kulübünün içersinde menajerlerin cirit attığını görüyorum. Yani bir nevi sanki Kartal’ın transferlerini yöneten yönlendiren Beşiktaş yönetimi ve teknik adamlar değil de menajerler... Kim bunlar? Kimin nesi? Kimden cesaret alıyorlar? Son yıllara bakıyorsun Kartal’a en büyük kötülüğü en büyük yanlışlığı en büyük kazığı bu menajerler atmadı mı? Yeter artık beyler... Masanıza yumruğunuzu vurun Beşiktaş’ın büyüklüğünü gösterin. Bakın Beşiktaş’ın son 3-4 senedeki transferlerine. Hepsi fiyasko... Bir tek Türkiye’yi bilen ve tanıdığımız iş yapan Holosko.. Bobo da bunun uzantısı. O da Zago’nun Beşiktaş’a bir hediyesi. Ben Başkan Demirören’le bire bir görüşen bir ağabeyim. Ona bir tavsiyem olacak... Yüz yüze de söyleyebilirim, artık Beşiktaş’ın bir lobisi, kulübün hakkını koruyacak bir görevlisi, basına derdini anlatacak, yanlışlıklardan kurtulmak için doğruları anlatabilecek bir yayın uygulanmalı BJK TV’de. Beşiktaş’ın dertleri çok. Taraftarların da istekleri çok. O taraftarların tek arzusu, Beşiktaş’ın başarısının yanında kulübün tanıtımı. Eğer burada Beşiktaş’ın büyüklüğü anlatılabilirse Beşiktaş’a sahip çıkacak yayınlar olursa taraftar daha çok çoğalır. Gelecek nesiler siyah-beyazlı kulübü daha iyi tanır. Bugün Beşiktaş’ın UEFA için çok önemli bir maçı var. Vestel karşısında atacağı her gol onu Avrupa’ya bir adım daha yaklaştıracaktır. Bunun için diyorum ki tüm Beşiktaşlı taraftarlar o tribünleri doldursun... Haydi Beşiktaşlılar geçmişi unutup bugünden itibaren Beşiktaş’a destek verin. Ertuğrul Sağlam da artık geleceğe sağlam baksın ve sağlam işlere imza atsın. Transferleri ellere bırakmasın. Gözünün ve kalbinin hissettiği güvendiği futbolcular transfer edilsin. Sakın duygusal olma kim Beşiktaş’a hizmet edecekse onu al, kim gitmek istiyorsa da gönder.Yeter artık...
__________________ |