![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu ülkede marjinal olmak para ediyor , gündeme gelmek çok basit ...!
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
tılsım kraliçesi ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | he diyeyimm bu yoruma katılıorummm | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bunlar boş yorumlar, daha niceleri var böyle, bilmediği şeyler hakkında konuşup gündemde kalanlar, ama Allah için bunu başarıyorlar, seviyor bizim millet böylelerini!...Herkes işini yapsa ne güzel olacak ama nerdee!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu ne densiz bir sözdür kimse onun kariyerine söz edemez neyin ne olduğu belli sen bunamışsın başka söze gerek yok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Rüştü milli kovadır koptum yaa ![]() Ama ucundan katılıyorum bu yoruma.Rüştü yüzünden bizde çok maç kaybettik ![]()
__________________ No one lives forever | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | çüşşşş milli kova çok ağır kaçtı !!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Hayatı, karakteri ve özverisi ile gençlere örnek olacak bir insandır bir iki kendini bilmez böyle yazıyor veya düşünüypr diye Rüştü değerini kaybetmezzz
__________________ SENİ SEVMEK YÜREK İSTER | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
way be Tebrik ederim walla....!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |