![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kokuyu alıyor musunuz? 04 Mart 2009 Çarşamba Fazla söze gerek yok. Siz de kokuyu alıyor musunuz? Fazla söze gerek yok. Siz de kokuyu alıyor musunuz? Ortalık buram buram büyük takım kokuyor. Çıkıyor çatır çatır top oynuyor ve kağıt üzerinde zor gözüken maçları kolayca kazanıyor. İşin asıl can alıcı yönü ise, Beşiktaş bu işleri yaparken takımda kimse çok iyi oynamıyor. Herkes 10 üzerinden 6 puanlık oynuyor ama ortaya 10 puanlık sonuçlar çıkıyor. Beşiktaş’a önyargılı yaklaşmayanlar zaten haftalar öncesinde bu ışığı görebiliyordu. Takımın başına gelen Denizli, Beşiktaş’lı oyunculara büyük takım olmayı öğretmiş. Sahada artık sadece kazanmaya odaklı, maçın gidişi nasıl olursa olsun oyundan kopmayan ve rakibini psikolojik olarak ezen bir Beşiktaş var. Kupada tüm maçlarını kazanan Beşiktaş’ın öncelikli hedefi uzun süredir hasret kaldığı şampiyonluktur. Kupa da olursa sadece işin kaymak kısmı olur. Beşiktaş tüm dikkatini ve hevesini lige vermeli ve yola devam etmelidir. Geniş ve istekli kadro yapısı, şampiyonluğa hasret camiası ve Mustafa Denizli ile Beşiktaş bu hevesine de kavuşacaktır. Yalnız unutulmaması gereken bir konu var, bu yolda bazı kazalar olabilir yeter ki, işler ters giderken Beşiktaş’a inanmaya devam edin. Ben kokuyu alıyorum, bu yolun sonu şampiyonluğa çıkıyor. Peki ya siz kokuyu alıyor musunuz?
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıyorum valla.. ![]() Beşiktaş bu işleri yaparken takımda kimse çok iyi oynamıyor. Herkes 10 üzerinden 6 puanlık oynuyor ama ortaya 10 puanlık sonuçlar çıkıyor. Bu söz yetiyor işte yaf, tempoyu biraz daha arttırsak, yıldızlarımız biraz daha performanslarını yükseltseler bu ligi rahatlıkla götürürüz biz... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |