![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Vestel maçında ;Kaleci ve Nobreyi saymazsanız,3 tane yeni adam vardı sahada Baki,Fahri,Burak. Koskoca Beşiktaş sadece 3 adam değiştiği içinmi yenildi.Beşiktaş kadar Vestelinde de yeni oyuncuları vardı kadrosunda. BİZİM SORUNUMUZ KADRODAKİ OYUNCULAR DEĞİL. SORUN YANLIŞ TERCİHLERDE BULUNUNAN TİGANA. Herkezin bir ağızdan söylediği Toromanla ,Bakinin asıl mevkilerinde oynamamısı üğstelik bu adamların kanatlarıda kullanıp hucum ataklarınıda katılmasını istemesi,Klebersona destek verdirmemesi,orta sahanın ve kanatların boş bırakılmasına yol açması.vs..vs.. Yanlış taktik ve yanlış dizilişler yapması... İkinci yarıda şişirme toplarla havadan oynanması,gol pozisyonu yaratılmaması daha ne sayayım... Koskoca (neredeyse )bir sezon bizimle birlikte oldu. oyuncuların kapasitesi ve oynayabileceği ,verim alabileceği yerleri tespit edememesini ben mazur göremem. TİGANANIN ELİNDEKİ KADRO İYİ, FAKAT ONUN KAPRİSLERİ VE SAÇMALIKLARI İLE BEŞİKTAŞIMIN ALAY KONUSU OLMASINI KABUL EDEMEM. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | işte felaket tellalları bir mağlubiyette hemen köpürürler.galibiyette susarlar.o gökhan zanın şutu direkten dönmeseydi de gol olsaydı,fahrinin kafası gol olsaydı böyle mi yazacaklardı merak ediyorum ?!
__________________ inönü'de... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | adamın asabını bozuyorlar ya bak su yazıyla bıle forumdakıler bırbırıne dustu bu takım tamamen gelecege yonelık kuruldu yas ortalamsı dustu bu takım gene buyuk hedeflere oynayacak inş taraftarın de destegı ıle
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | besıktas her sene sampıyın olacak sekılde oynamalı bi tigana gelir biri gider onemli olan besıktastır ve takımımızın zarara ugramamasıdır takımın bu halının bıle turkiyeye iki beden buyuk geldıgıne emınım bence takım yeterlı bu konuda tıganaya katılmıyorum yazıda sacmalıklarla dolu | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |