|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
28-08-2006, 09:37 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 |
NOT : MARATON'U CANLI TAKİP ETMEK İÇİN SAYFAYI SIK SIK YENİLEYİNİZ!.. BEŞİKTAŞ : 2 ANKARAGÜCÜ : 1 Şansal BÜYÜKA : Sezon başından beri Delgado ve Ricardinho konuşuluyor. Sana göre konuşulması gereken kim? Erman TOROĞLU :Bana göre konuşulması gereken adam Burak. Çok daha faydalı Beşiktaş’a. Bana göre İbrahim Akın Türkiye’deki en tehlikeli 3 adamdan biri. Sorunları ne bilmiyorum ama benim hala umudum var. Şansal BÜYÜKA : Hocam Beşiktaş iki haftada üç mağlubiyet aldı ama zirve yarışını bırakmayacağına inanıyorum. Erman TOROĞLU : Her an bir şey yapabilirler havasına sahipler. Fenerbahçe’ye göre daha iyi mücadele ediyorlar. Aynı sorunları yaşıyorlar farklı değiller. İki takımında teknik adamları baskı altında. Ama Beşiktaş takımı Fenerbahçe’ye göre daha mücadele ediyor. Beşiktaş seyircisinin iştahı var ve o da sahaya yansıyor. Daha iyiye de gidebilirler daha kötüye de. Üst taraf karışık ve her an her şey olabilir. Şansal BÜYÜKA : Ankaragücü seyircisinin tepkisi var takımına. Erman TOROĞLU : Bugün Beşiktaş maçını seyredince gördüm, Beşiktaş seyircisi 92-93 sezonu diye bir beste yapmış. Ankaragücü seyircisi genç galiba, dese ki o gün bizim kalecimiz Zalad. Kimden geldi Zalad? Beşiktaş’tan. Beşiktaş Zalad’dan rahatsızdı. Attıkları silahla vuruldular bir maç sonra. Herkesin günahı boynuna. Kim ne yaparsa yanına kar kalıyor. TARTIŞMALI POZİSYONLAR : Şansal BÜYÜKA : Maçın başında Baki’nin Agali’ye bir müdahalesi var. Erman TOROĞLU : Tribünden ilk pozisyonda seyrettim bunu bana tutuyor gibi geldi. Burada futbolcu niye atsın kendini yere? Bıraksa gidiyor. Hakem inanmamış buna. İlk pozisyonda tutuyor. Sonra bırakıyor ama rakip oyuncu da kendini bırakıyor. Bu pozisyon flu. Hakem buna inansa bu pozisyon kırmızı kart. Şansal BÜYÜKA : Ceyhun’un İbrahim Toraman’a yaptığı hareket var.. Erman TOROĞLU : Bu pozisyonunda bana göre hiçbir tartışılacak yanı yok. Direk kırmızı kart. Direk ayak kırmaya yönelik hareket. Yazık günah yani. Net bir kırmızı kart. Şansal BÜYÜKA : Ankaragücü’nde Tita’nın pozisyonu var ve devam etti pozisyon. Erman TOROĞLU : Bu net ofsayt. Ama hakem top kaleciye gidiyor diye devam ettirmiş olabilir. Atladıysa olmaz ama bilerek devam ettirdiyse bravo. Şansal BÜYÜKA : Penaltı pozisyonu var hocam.. Erman TOROĞLU : Net bir penaltı. Bravo hakeme. Kart gerekmez ama karar doğru. Penaltının atılışında Ankaragücülü’ler içeride, Beşiktaşlılar içeride. Ama Türkiye’de bunlar tekrarlanmıyor. Konu ferro1903 tarafından (24-09-2006 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
28-08-2006, 11:06 | #5 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | başkalarının ne dediği değil bizim ne düşündüğümüz önemli onlar ne derse desin biz inandık ŞAmpiyonuz bu sene bu tür karalamalarla önümüzü kesemezler..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
28-08-2006, 11:16 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | Şampiyon belli....
__________________ Besiktas JK . | ||
28-08-2006, 13:44 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | hehheh biz 3 puanı aldık. siz konuşun. bu erman anti-bjk li galiba. i.e bak ya penaltı penaltı deilmiş. ikinci kırmızı kırmızı deilmiş. la hadi yürügit
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |