![]() |
Beşiktaş için yalancı bahar mı..??? Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan fakat geride kalan 14 haftada istikrarsız bir görüntü çizen Beşiktaş'ın imdadına yine Fenerbahçe yetişti. Derbi öncesi Siyah-Beyazlı ekipte sıkıyönetim ilan edilirken, yönetim, teknik direktör ve futbolcular arasındaki kopukluk üst düzeydeydi. Siyah-Beyazlı taraftarlar ise Teknik Direktör Jean Tigana'nın bir an önce görevi bırakmasını istiyor, yönetimin de ocak ayındaki kongreyi beklemeden istifa etmesi yönünde baskı oluşturuyordu. Aslında son üç sezondur, ligde sorun yaşayan Siyah-Beyazlı takım, Fenerbahçe derbileri ile rahat bir nefes alırken sorunların üzeri de geçici olarak kapanıyor. Geçen sezon İzmir'de oynanan Fortis Türkiye Kupası finali, Tigana'nın Beşiktaş'la olan sözleşmesinin uzatılmasına yetti. Fenerbahçe'yi zorlu maçta 3-2 mağlup eden Beşiktaş, kupayı müzesine götürürken, ligde alınan başarısız sonuçlar ve takımın kötü futbolu geri planda kaldı. Tigana'dan önce görev alan Rıza Çalımbay da, Kadıköy'de oynanan ve 4-3 kazanılan F.Bahçe derbisiyle görevinde kalmıştı. Bu tarihi galibiyetten sonra Başkan Yıldırım Demirören ve ekibi, Çalımbay'ın her zaman arkasında olduklarını söylemelerine karşın, sorunlar köklü olarak çözülemedi. Kadıköy'deki zafer, Çalımbay'ın bir sonraki sezon 9 haftada görevinden ayrılmasına kadar geçen süreci hazırladı. Yönetim, "evladımız" dediği Çalımbay'ı adeta kapının önüne koymuştu. Del Bosque döneminde de Fenerbahçe ile Dolmabahçe'de oynanan derbi mücadelesi bir başka çalkantılı dönemin üstünü kapattı. İspanyol çalıştırıcı ile ligin ilk haftalarından itibaren kaybeden Beşiktaş'ta sorunlar derinlemesine incelenmedi. Juanfran ve yeni gelen birçok oyuncunun transferi tartışılırken, Bosque'nün istifa etmesi istendi. Carew ve Mustafa Doğan'ın golleriyle Fenerbahçe'yi yenen Siyah-Beyazlıların bu mutluluğu fazla uzun sürmedi ve devre arasında İspanyol çalıştırıcı evine gönderildi. Son oynanan Fenerbahçe maçından sonra da benzer senaryolar yaşandı. Başkan Yıldırım Demirören'in, Fenerbahçe karşısında ortaya konulan futbolu beğendiği ifade edilirken yönetimin Fransız hocaya destek verme kararı aldığı belirtildi. Bunun yanı sıra cuma günü oynanacak Bursaspor maçı Siyah-Beyazlı kulüp için büyük önem taşıyor. Beşiktaş ya zirveye ortak olacak ya da devre arası yeni bir yapılanma için düğmeye basacak. Temel Yirmibeşoğlu http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Zaman |
yalancı değil ama eyer destek olunmazsa sonbahar hatta kara kış başımızdan eksik olmayacak. bu takımıda kaybetmeyelim |
ben inanıyorum ve güveniyorum hedeftten sapmadık ve kopmadık |
Gecen 2 seneki FB maclarindan cok farkli bu mac, bunu anlamak bu kadar zor mu? **** medya iste, kulubu karistirmak icin herseyi deniyorlar.... |
bu beraberlik takımın moralini yerine getirdiğini zannediyorum inş. çıkılşa geçcez |
önümüzdeki 3 hafta çok önemli kayıpsız atlatırsak,2. yarı çok daha güzel olur herşey |
inanamıyorum gerçekten,bir fener beraberliği moralimizi yerine gitirir gibi şeyler okuyorum,şaka gibi!!Bana göre yalancı bir bahar hakikaten ama inşallah ben yanılıyorumdurda,takım düzlüğe çıkar.. |
şu an takımımız için dönüm noktası...Kaderleri kendi ellerinde...Ya bu düzelmiş havalarıyla seriye balıyacaklar yada gene averaj takımlarına karşı saçmalayacaklar...İki türlüde gereken karşılığı bizlerden alacaklar... |
Önümüzdeki 3 Mactan 9 Puan Cıkarırsak... Tigana Falan Asla Gönderilmez... Sadece Takviye Yapılır.. |
Alıntı:
|
ya hala bu sitye neden girdigimi anlamis degilim.nedir bu ya.ayni fb nin parali amigo koseyazarlari gibi yorumlar okuyorum.hani arkadaslar BESIKTASLILIGIMIZ hani IYI GUNDE KOTU GUNDE SIARLARIMIZ.bunlarin hepsini unuttuka gunluk sevinclremi kaldik.hayret ki ne hayret.hepinize mutlu yarinlar bye |
önümüzdeki 3 maçın en az 2 sinde puan kaybederiz ikinci yarıya başka bi td le başlarız olacağı bu... fb beraberliğine umutlanmaya sevinmeye dvm edin siz |
onumuzdeki ilk 2 macta belli olur hersey gerci ozamana devre arasi geliyor |
ya bi peş peşe 5 maç kazansak önümüzdeki 2 seneyi kurtarırız. güven artar.. Ya birazda şans lazım..... |
kış geldi baharı geçtik biz yaz- kış bahar görümüyoruz |
waLLa bence pastırma sıcaklarını yaşıoz bunun sonrasında yine kış war inşallah yanılırım |
inşallah kalan maçalrımızı kazanırız ve ligi ilk yarıyı 2. sırada tamamlarız ezikkerin önemli maçları var puan kaybı yapacaklar haydi KARTALIM!!! |
İnşallah yalancı bahar değildir ama ben bu maçın bizim için devrim olduğuna inanıyorum... |
Ne yani kaybetseydik bu sezon şampiyonuz mu diyecektik?Eğer kaybetseydik ben bu forumun halini dahi düşünemiyordum şu an.En az 100 kişi Tigana'ya,yönetime ve futbolculara küfretmekten dolayı banlanmıştı. Medyanın gazına gelmeyiiiiinnnnn....!!!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben hala tigananın gitmesinden yanayım |
bu zaman gastesinin haberleride beşiktaş suçlamalarıyla dolu...******** basın... |
İlkyarıyı bir atlatalım devre arası yapılacak takviyelerle 2. yarıya müthiş bir iriş yapacağız inş. |
bu takıma hiç güvenemiyorum. ya allah aşkına bursaya 10 dakikada 2 gol atmaya mecaliniz vardı. niye şunu maçın başında yapmıyorlar anlamıyorum. bi dümenler dönüyor ama neyse. |
ya bu nasıl iş. geçmiş senelerdeki fener maçlarını kazandığımız zaman takım yarıştan kopmuştu. bu sene böyle mi. yazıyı yazan da konuyu açan da saçmalamış... |
ya bu adam bir seyi hic dikkat etmemis...cünkü...riza calimbay yönetimdeki besiktas 6. haftada fenere karsi inönüde son dakika golüyle 2:1 kaybetmisti, ve iste ondan sonra riza gitsin diye söylendi...yani fener maclar teknik direktörlerin hayatlarini kaydirada biliyor!! böyle bir yazi yazmissin en önemli seye dikkat etmemissin.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yalancı Bahar geçmiş seneler içindi şimdi değil.Çünkü bu sene zaten gelecek için kurulmuştur takım.Hem yalancı bahar yaşanmadığını Bursa ve Brugge maçlarında gördük zaten.Görmeyenler varsa hala bugün Ankara'da görürler inşallah...:) |
önümüz açık inşallah |
kayitlara alinsin: bu takim bu sezon sampiyon.... |
Alıntı:
|
cok krıtık haftalar artık devre arasına kadar cok az puan kaybetmemiz gerekir yoksa işimiz cok zor |
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı izlediğim her maçtan sonra inancım daha çok artıyor şampiyon olacağımıza.Biraz daha takım gibi olursak rakibimiz kalmaz.Bazı kesimler çok küçümsüyor Beşiktaş'ı ama son gülen biz olacağız.:) |
Türkiye`de Saat: 01:30 . |