![]() |
ya hala bu sitye neden girdigimi anlamis degilim.nedir bu ya.ayni fb nin parali amigo koseyazarlari gibi yorumlar okuyorum.hani arkadaslar BESIKTASLILIGIMIZ hani IYI GUNDE KOTU GUNDE SIARLARIMIZ.bunlarin hepsini unuttuka gunluk sevinclremi kaldik.hayret ki ne hayret.hepinize mutlu yarinlar bye |
önümüzdeki 3 maçın en az 2 sinde puan kaybederiz ikinci yarıya başka bi td le başlarız olacağı bu... fb beraberliğine umutlanmaya sevinmeye dvm edin siz |
onumuzdeki ilk 2 macta belli olur hersey gerci ozamana devre arasi geliyor |
ya bi peş peşe 5 maç kazansak önümüzdeki 2 seneyi kurtarırız. güven artar.. Ya birazda şans lazım..... |
kış geldi baharı geçtik biz yaz- kış bahar görümüyoruz |
waLLa bence pastırma sıcaklarını yaşıoz bunun sonrasında yine kış war inşallah yanılırım |
inşallah kalan maçalrımızı kazanırız ve ligi ilk yarıyı 2. sırada tamamlarız ezikkerin önemli maçları var puan kaybı yapacaklar haydi KARTALIM!!! |
İnşallah yalancı bahar değildir ama ben bu maçın bizim için devrim olduğuna inanıyorum... |
Ne yani kaybetseydik bu sezon şampiyonuz mu diyecektik?Eğer kaybetseydik ben bu forumun halini dahi düşünemiyordum şu an.En az 100 kişi Tigana'ya,yönetime ve futbolculara küfretmekten dolayı banlanmıştı. Medyanın gazına gelmeyiiiiinnnnn....!!!!!!! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:20 . |