![]() |
Hıncal Uluc un yazısı (işte bu bize yeter) "Beşiktaş'ın suçu!.. BATI Trakya Türkleri'nin her biri bizden bir takımı tutuyor.. Galatasaraylı, Fenerli, Beşiktaşlı.. Hatta Sunay büyük araştırmalar sonucu, bir tane Trabzonsporlu da buldu.. Fenerliler ve Galatasaraylılar dernek kurmuşlar.. Galatasaray derneğinin hatta bizim ayrıldığımız günün akşamı Şampiyonluk Kutlama gecesi vardı, Gümülcine'de.. Bülent Tulun iki futbolcu ile katılacakmış. Oysa o sabah Tulun istifa ettirildi Galatasaray'dan ve Gümülcine derneği bir felaketle karşı karşıya kaldı. Gecede Galatasaray'dan hiç kimse olmayacaktı. Şimdi Özhan Canaydın'a bir görev düşüyor.. Batı Trakya Galatasaraylıları onları bekliyor.. Bizzat Başkan gitmeli, Gümülcine'ye bu derin hayal kırıklığını tamir etmek için.. İskeçe'de biri geldi yanıma.. "Hıncal Ağabey, burada Galatasaray, Fener Derneği var, Beşiktaş derneği yok" dedi.. "Sayınız mı az" dedim.. "Hayır" dedi.. "Beşiktaş'ın armasında ayyıldız var ya.. O sebeble Yunan makamları izin vermiyor bize.." Kazım Kanat kardeşime duyurulur!. " işte yazısı bugunki sabahta !!! ağlıcaktım ya ulan bis neti tartışıyorus donu boklu adamlarımı!!! ASIL OLAN BEŞİKTAŞK!!! AYYILDIZLI BEŞİKTAŞIM!!! |
Alayina İsyan Alayina Gİder . Ay Yildiza Kurban Olsunlar..... |
bu yazının ustune birşey denmez artık |
bencede ( . ) |
ŞU ANDA GÖZLERİM ISLAK YAZDIĞIMA EMİN OLABİLİRSİNİZ... BU ŞEREF BİZE YETER... |
BeŞİktaŞ Ay Yildizina Kurban Oluruz,gerekİrse Ayyildizina Kurban Ederİz.... |
O ayyıldıza kurban olsunlar işte burdanda anlaşılacağı gibi bizim febe den gese den farkımız çok işte bu da onlardan biri hemde en önemlisi. biz asiliz biz şerefliyiz biz milli takımı temsil etmiş bir takımız tabiki onlardan farkımız olacak |
Beşiktaş demek Türkiye demektir. |
Bİz Ay Yildiz İÇİn Canlar Verdİk Ve Gururla TaŞiyoruz Ayyildizimizi.o Yunanlıları Denİze DÖktİk Ya Oda Kapak Olsun onlara.acaba TÜmerde Yunanmi???? |
pascal arkadaşım alenen küfür yazıyorsunuz.. lütfen böyle yapmayın. |
Beşiktaş'ın armasında ayyıldız var ya.. O sebeble Yunan makamları izin vermiyor bize.." kapak olsun şerrefsizlere...... |
Ne Diyosun Anahtarci Nerde Küfür Yazdik?? |
Alıntı:
|
Anahtarci TÜmer Kopardi Benİ Ya Kusura Bakma ArkadaŞim |
Armamızdaki yıldız öylesine bir yıldız değil Çünkü o yığldızın yanında ayda var |
elimizdeki bu güzelliğin kıymetini bileceğimize,bizim kıymetimizi bilmeyenleri tartışıyoruz hala |
Olay budur abi..... Bizdeki ayyıldız kimsede bu kadar güzel durmaaazzzz! Cumhuriyet kuranlara duyurulurrrr.... |
gerçekten duygulanmamak elde değil... heryerde sadece sınırda deil bizi istememelerin sebebi bu Gs lisesi ana dili fıransızca kurucuları mason..yıllarca çanakkalede sakaryada kaybettiğimiz AYDIN larımızın yerine bunlar yonetti ülkeyi... FB lilerin ne oldu belli değil... Ama beşiktaş, olen şehitlerimizi ve Cumhuriyetimizi temsil eden TURKİYE CUMHURİYETİ Bayrağını kendine ablem yapan tek takım bizler de o takımın taraftarı olarak onlara layık olucaz... Beşiktaşlı olmamla bi kez daha gurur duydum.. Allah yeni doğanlara da nasip etsin.. (Bu konu sabitlenebilir mi... Paylaşım için çok teşekkürler kardeşim) |
Armamizda Kİ Ay Yildiz BÜtÜn Yildizlara DeĞer |
beşiktaşliyız işte farkımız |
beşiktaşlıyız işte farkımız |
Beşiktaş=türkiye |
BIZE BU AY YILDIZI VERMEDILER BIZ SOKE SOKE ALDIK......SEN OLAMSAN BEN NEYAPARIM......BESIKTASIM |
Armamizdaki Ay Yildiz Bütün Yildizlara Bedeldir... Beşiktaş Türkiyenin Türküsüdür |
Işte Beşiktaş Böyle Klüp Azize Paranla Bayrağimi Formana Koydurabilirmisin.... |
Işte Budur Be |
a.k yunanlari onlarda kim oluyormus? |
keşke şampiyonluklardan kazandığımız 2 yıldızı formaya koymasak sadece armamazıdaki yıldız formamızda olsa. Çünkü armamızdaki yıldızın şanı, maneviyatı ve taşıdığı tüm değerler, kıçı kırık 3-5 şampiyonlukla bir tutulmamalı yan yana koyulmamalı. |
103 yıldıza değişmem bir Yıldızını cünkü o Yıldız ay la beraber... |
Alıntı:
|
yazıyı okuduğum an titredim arkadaşlar. işte budur! *Kazım ın o konuda bişey yapabileceğinide sanmıyorum. yapsada utansam. |
Arkadaslar bide suna dikkat ettim bizim büyüklüğümüz yazan bir Gayse li bizim süper Beşiktaşlı yazarlarımız nerdeler... |
helal olsun beşiktaşıma a.q yunanlılarıı... |
daha ötesi varmı??? |
BENİM ÜZÜLDÜĞÜM KONU BU ŞEREFLİ ARMAYI BAZI ŞEREFSİZLER GÖĞSÜNE TAKTI... |
armamızdaki yıldız diğer tüm yıldızlara bedel eziklere sevgilerle |
:D cumhuriyet Içinde Cumhuriyet Kuranlara Kapak Olsun...armamizdaki Ay Yildiza Bu Can Feda Olsun...... |
:o Arkadaşlar Ne Kadar Güzel şeyler Yazmişsiniz Yaw Acayip Duygulandim Valla Ağlayacam Neredeyse...beşiktaşimla Gurur Duyuyorum....bu Forma Herkeze Nasip Olmaz.... |
beşiktaşım benim biricik sevgilim Türkiyeme canım feda yıkmaya çalışanlar utansın biz varız TÜRKİYE ve BEŞİKTAŞımızı yıkamazlar çünkü biz varız alayına gideriz |
helal olsun bu takıma helal olsun bu şanlı taraftara.... üç kuruşa takımını satan dallamalara kapak olsun bu şeref ve gurur.......... |
Türkiye`de Saat: 03:00 . |