![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | elinize saglık her zaman ki gibi super
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | güzel olmuuş
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
beyler sizden bi ricam olucak bi laf vardı biliyoruz biz çok can yaktık .... bütün çarşı cehennemden kombine aldık bunu tam olarak yazarmısınız özel msj olarak atabilirsiniz burayada yazabilirsiniz tşk ederim
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya keşke benim yaptığım besteleride duyurailsem stadımızda sölense BEŞİKTAŞIMA Bİ NEBZEDE OLSA KATKIDA bulunmayı çok istiyorum ama antalyadyım işte sesimi duyuramıyorum kimselere duyun artık ben ve benim gibileri | ||
| | |
| | #9 | ||
| besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | fevkalade...
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/marslar/21114-besiktasim-senin-icin-yakarim-bu-dunyayi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 09-03-2008 15:12 | |
| Untitled document | This thread | Refback | 02-03-2008 01:07 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |