![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Marşlar Bu Bölümde Beşiktaşımızın Tezahüratları ve Sizden Gelen Marşlar Bulunmaktadır. |
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler herkes akıllı konuşsun baki hakkında nede olsa beşiktaşımızın futbolcusudur baki!yi sevmiyo olaablirsiniz ama bu onun hakkında ağır itamlarda bulmanızı gerektirmez NE KARI KIZ SEVMEK NE BİR KURU EKMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK BAKİ MERCİMEKK!! | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bakiiii :S
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #8 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben bakiyi çok seviyorum.Neden bilmiyorum.heralde efendiliğinden ve sempatikliğinden bu tezahüratıda tuttum Bu dünya fani ölüm gelir ani bi penaltı olursa sen kullan baki
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne bir lokma ekmek ne bir kızı sevmek seviyoruz seni baki mercimek...tribünde oturduğun zamn daha çok seviliyosun baki bunu bil tribunde daha bi tehlikesiz...![]()
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
| | |
| | #10 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yurekli oynuyor icten ama ne yazık ki yetmiyor ama dediğinde haklısın bu ona agır hitaplarda bulunmamız anlamına gelmez
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/marslar/22874-carsidan-bakiye-beste/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 25-03-2008 19:22 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |