![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Marşlar Bu Bölümde Beşiktaşımızın Tezahüratları ve Sizden Gelen Marşlar Bulunmaktadır. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalnız bunun dogrusu bildigim kadarıyla ne bi dilim ekmek ne bi kızı sevmek seviyoruz seni baki mercimek
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #43 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tek gercek baki mercimek ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
+a+aR ß4Lası ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Alıntı:
[color=Silver]ßende Seninki qißi hatırLıyoRum, daha da mantıkLı, daha da kâfiyeLisi ßu ßence =D ne kıRmızı, ne de yesiL meRcimek, en iyiSi ßaki meRcimek! [ßuda ßenden] =DD
__________________ Hayatı Her Zaman RenkLi Yaşamayı SevenLerdenim GeneLde FiLLi ßoya KuLLanırım. ßazende FiLsiz ßoya.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Baki mercimeği nasıl seviyorsunuz anlamıyorum? Bu adamı ben halısahada takıma almam, bu sene bizi yakan iki adamdan biri. ALLAH baki mercimekten ve ibrahim üzülmezden, Beşiktaş ımı kurtarsın.Bu adamları Beşiktaş ta top oynarken gördükçe kahroluyorum.
__________________ Sergen Yalçın: Ezeli rekabet artık bitti. Ne zaman ki Fenerbahçe, kaleye Alex'i koyup bizi yener, işte o zaman ezeli rekabet tekrar başlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/marslar/22874-carsidan-bakiye-beste/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-03-2008 19:22 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |