|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Marşlar Bu Bölümde Beşiktaşımızın Tezahüratları ve Sizden Gelen Marşlar Bulunmaktadır. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
02-06-2008, 01:38 | #1 | ||
KaFKaS_KaRTaLı Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 |
Yalanmış anladım başka sevgiler, En tatlı sevgiler senleymiş meğer, Şampiyon olmadan ölürsem eğer, Kefenim siyahla beyaz olsun Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi İşte biz kötü günde hep omuz omuzayız Övünmek gibi olmasın biz Karakartallıyız Kara-Kartal Beşiktaşım hayat sensin, dünyam sensin, herşey sensin Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin Bu sevdadan vazgeçersek allah belamızı versin ooOOOoo oooOOOoo Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık Tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık Çok seviyoruz deli gibi Yok bu sevdanın bir tarifi Sen bu gönüllerin sahibi Kartal Yıllarca kahrolsak dertten kederden Bilsekki kellemiz kopar bedenden Aşkımız harbiden hemde derinden Asla vazgeçmeyiz BEŞİKTAŞ senden Bir of çekeriz kendimizden geçeriz Bir of çekeriz kendimizden geçeriz Of of yeter artık Beşiktaşım Of of her maçına geliyoruz Of of yenilsende geliyoruz yensende geliyoruz ölümüne seviyoruz Of of Efsane yazdın tarihe Beşiktaş Aşık oldum renklerine Beşiktaş Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan Canım feda olsun sana Beşiktaş Kalbimizde renkleri bitmese de dertleri, doyamam doyamam sanaaaaa, ne fener ne cimbomaaa aşkımız BEŞİKTAŞ'a, BEŞİKTAŞ'ım sen çok yaşaaaaaa seni düşündüm dün akşam yine, kafam güzeldi içmişim yine, yine kendimi düşündüm sonra ölesim geldi senin uğruna.. Hani Dolmabahçede yürürken Hani Fenerbahçeyi yenerken(burası küfürlü ondan böyle yazdım) Hani biz pınar başı çekerken İşte öyle bir şey. Bu sevda bitmez hasret bitmez isteyene gider hic farketmez Bu alemde CARSI herkese karsi Allah affeder CARSI affetmez... Carsiyiz biz Carsi, Meyhaneler evimiz, Sokaklar mekanimiz, Sarab siseleri sermayemiz, Dinle sosyete kizi iyi dinle, Carsi severse kimse tutamaz, Carsi aglarsa kimse susturamaz, Carsi kaybolursa kimse bulamaz, Dinle sosyete kizi iyi dinle, Herkes Carsi olamaz Sömürüler Bitmez,Savaslar Bitmez, Isteyen [Savasa] Girer Hiç Farketmez, Bu alemde ÇARSI Savasa Karsi, Saddam Affeder, ÇARSI Affetmez!!! Yalanmis anladim baska sevgiler, En tatli sevgiler sendeymis meger, Sampiyon olmadan olursem eger, Kefenim siyahla beyaz olsun.. | ||
|
16-07-2009, 21:42 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 16 | KARAKARTAL UÇAR GİDER ENGELLER Mİ VAR MARŞI KARTALIM KARA KARTALIM KARTALIM KARA KARTALIM KARTALIM KARA KARTALIM ŞAMPİYONLUKLARA SEVDALIM BOĞAZDAN İNÖNÜYE VURUR DALGALAR, İNÖNÜ DE YER YARILIR, PATLAR VOLKANLAR, BEDENİNİ SARSA KAPKARA TOPRAKLAR, BEMBEYAZ RUHU GELİR OLUR, TARAFTAR AYAĞINA PRANGALAR VURSALAR KOR ALEVLER ORTASINDA KOYSALAR NE YILDIRIM, NE ŞİMŞEK, NE DE BOMBALAR KARAKARTAL UÇAR GİDER ENGELLER Mİ VAR KARTALIM KARA KARTALIM KARTALIM KARA KARTALIM KARTALIM KARA KARTALIM ŞAMPİYONLUKLARA SEVDALIM SANADIR BU SEVGİ, SANADIR BU AŞKLAR EĞİLİR ÖNÜNDE EĞİLMEZ DİK BAŞLAR YER SİYAH GÖK BEYAZA BOYANMIŞ DAĞ TAŞLAR AYAĞINA PRANGALAR VURSALAR KOR ALEVLER ORTASINDA KOYSALAR NE YILDIRIM, NE ŞİMŞEK, NE DE BOMBALAR KARAKARTAL UÇAR GİDER ENGELLER Mİ VAR KARTALIM KARA KARTALIM KARTALIM KARA KARTALIM KARTALIM KARA KARTALIM ŞAMPİYONLUKLARA SEVDALIM SÖZ MÜZİK: BİNALİ KARATAŞ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |