![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Marşlar Bu Bölümde Beşiktaşımızın Tezahüratları ve Sizden Gelen Marşlar Bulunmaktadır. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #3 | ||
| KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ne Bir Heves,Ne Bir Tutku Seni Sevdik Yemin Ettik Beşiktaşş, Sevdamızdan Ayıracak Hiç Bir Bedel Yok Bu Dünyada, Ne Bir Heves, Ne Bir Tutku, Beşiktaş'ım Anlatılmaz Sevgi Bu, Tapıyoruz, Seviyoruz, Aşkından Kahrolduk Biz Deliriyoruz G.t Oğlanlarına Bakma Beşiktaş Sen Bu G.t Oğlanlarına Bakma Beşiktaş Fener Cimbombom Gerisi Tıraş Kalbimizde Simsiyah Bembeyaz Bir Aşk Şampiyonluk İstiyoruz Beşiktaş Avrupa Fatihimiz Palavra Bekareti Bozmadık mı Kanarya Ellerimizde Döner Stat Çıkışlarında Görürsen Bir gün Şaşırma Şarabı da İçeriz Esrarı da Çekeriz Bize Beşiktaş Derler Biz Adamıda S.keriz Laylaylay la la Bir of Çekelim Kendimizden Geçelim Of of Yeter Artık Beşiktaş'ım Of Of Her Maçına Geliyoruz Of of Yenilsende geliyoruz Yensende Geliyoruz Ölümüne Seviyoruz Of Of Amigomuzun Amigomuzun,Kebapçımızın Yoksa Reklam yıldızımısın Anlıyamadık Sen Ne Ayaksın Alen Abi Sen Manyakmısın Bütün Stad Halay Çeksene Bir Taş Attım Havaya Düştü Saraçoğluna 40.000 fenerli Si.tim O da yetmedi Bana Heleloyloyloy Beşiktaş'ım fenere Koy Ben Beşiktaş Çocuğuyum Ben Beşiktaş Çocuğuyum Feneri de Neyleyim Ne Kadar Fenerli Varsa An.sını Si.eyim Bitmesin Dertler Si.ime Kadar Bitmesin Dertler Si.ime Kadar Beşiktaşlıyız Ölene Kadar Sende Olmazsan Bu Dünya da Sevilecek Ne Var | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |