![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Marşlar Bu Bölümde Beşiktaşımızın Tezahüratları ve Sizden Gelen Marşlar Bulunmaktadır. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #8 | ||
| KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Şampiyon Beşiktaşım Şampiyon Beşiktaşım Ne İstersen İste Benden,İstersen Donaltalım Dört Bir Yanı Bayraklarla, İstersen Çınlatalım Dört Bir Yanı Şarkılarla,İstersen Eğlenelim Davullar Zurnalarla Şampiyon Olunca Şampiyon Olunca Kırk Gün Kırk gece, İnleyecek Her Yer Beşiktaş Diye,Bir Elde Rakımız, Bir Elde Biramız, Kıyak Olacak O Gece Kafamız Yetmedimi Çaldığınız Bizim Besteler Reziller Utanın, Utanın Reziller, Daha Neler Göreceğiz Ne Rezillikler, Yetmedimi Çaldığınız Bizim Besteler, Allah Belanızı Versin, G.t Fenerliler 92-93 Sezonunda İki Takım Şampiyonluk Yolunda 92-93 Sezonunda, İki Takım Şampiyonluk Yolunda, Hatırlayın Ne Oldu Ankara'da,8-0'ı Unutma,Unutmadık Unutmuycaz cimbombomun .... Koyacaz Çocuklar İnanın İnanın Çocuklar Çocuklar İnanın, İnanın Çocuklar, Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler, 3 Mayıs'ta fenerbahçeyi S..eceğiz, Şampiyonluk Şarkıları Söyliyeceğiz Bu Ne Büyük Aşk Şanlı Beşiktaş Aşığım Sana Doyamıyorum, Ne de Güzelsin Bakamıyorum, Seni Sevmeye Kıyamıyorum, Bu Ne Büyük Aşk Şanlı Beşiktaş. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |