![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Marşlar Bu Bölümde Beşiktaşımızın Tezahüratları ve Sizden Gelen Marşlar Bulunmaktadır. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | PARAMIZ MI VAR ESRAR ALMAYA, SEKLIMIZ Mi VAR KIZ TAVLAMAYA, BiR CANIMIZ VAR FEDADIR SANA, BESiKTAS SEN BiZiM HERSEYiMiZSiN.. ******************************* Seni dusundum dun aksam yine Kafam guzeldi icmistim yine, Sonra kendimi dusundum durdum Ölesim geldi senin ugruna, Hani Dolmabahce'de yururken, Hani fenerbahceye koyarken, Iste oyle birsey.. ********************************** ne bir heves ne bir tutku beşiktaşım anlatılmaz bir sevgi bu tapuoyruz seviyoruz aşkından kahrolduk biz geberiyoruz *********************************** BESIKTAS DIYEREK SANA YUZ VURDU K,SIYAHIN YANINA BEYAZI KOYDUK, YILLARDAN BERIDIR HEP SENIN OLDUK BESIKTAS SEN BIZIM HER SEYIMIZSIN .. ******************************************** GEL GUNDUZLE GECE OLALIM GEL GOKYUZUNDE YILDIZ OLALIM SENINLE SAMPIYONLUKLARA KOSALIM HAYDI BASTIR KARA KARTAL'IM ***************************************** şampıyon olalım bu sene ucalım goklere koyalım cıncona fenere bır cızık atalım goklere besıktasım adını yazalım heryere off off off of ************************************ yağmurlu bir günde görmüştüm seni üstünde çubuklu formalar wardı bir anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamaı siyah beyazdı ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayırmaz ki her yolun sonunda ölüm olsa da sevenleri kimse ayırmaz ki.. ****************************** adınla şanınla sen yürü arkanda taraftarın gücü azimli , güçlü ol kartalım fenerre cimboma koyalım
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |