![]() |
çarsı'dan baki'ye beste NE KARI KIZ SEVMEK NE BİR LOKMA EKMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK OOOOOOOOO:eek: :D |
neyini seviyorlarsa...? |
haha süpermis... ya baki gidikce düzeliyor... yani adam kendini gelisitriyor, hadi hayirlisi.... |
güzelmiş :) |
cok komik yaaa :D:D:D |
Hehehe:D |
mercimek :D:D muhahaha seviyoruz :D |
sewiyoruz seni baki:D:D |
hehehe komik ya artık bakıde duzelmeye basladı zaten |
baki düzelmedi sol taraf koridor |
keşke herkes baki gibi yürekli oynasa.terminatör bu adam. |
gusel olmus yaw...hehehe |
ben sevmıyorum bu adamı :) |
tezahürat güzelde ahh baki ahh beni deli ediyorsun!!! |
ankaragücü macında tribüne bu besteyle cagırmıstık ya zaten;) |
o adamı seven beşiktaş düşmanıdır |
neyıne duzeloo yaa follooşş oldu bızım defans sızde arkadaslar allah askına bakı futbolcumuu toptan bı nebze anlıosa top olıyımm cıkıyım sımdı sahya ondan ıı oynmazsamm ne olımmç.... |
amatörden bi oyuncu getir bakiden iyi oynamasa ben futbolu bilmiyorum |
ben sevmıyorummm |
seneye inşallah bu baki denilen kazmada yolcu olur tiganayla beraber |
baki için beyler herkes akıllı konuşsun baki hakkında nede olsa beşiktaşımızın futbolcusudur baki!yi sevmiyo olaablirsiniz ama bu onun hakkında ağır itamlarda bulmanızı gerektirmez NE KARI KIZ SEVMEK NE BİR KURU EKMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK BAKİ MERCİMEKK!! |
BAKİ SEVİYORUZ SENİ SEVİYORUZ!!!!!!herkes baki kadar yüreğiule oynasa keşke zaten bi siz futbolu biliyosunuz YAZIK SİZE!!!!!! |
hehehe:):) |
tamam baki belki bazi maclarda akil almaz hatalar yapiyor amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bazi maclarda nerdeyse sahanin en iyi oyuncusuydu.... |
Bakiiii :S |
hehehe güzelmiş :D:D:D |
entersan ve komik olmuş |
bakiye bile beste yapılmış ölümsüzleşti artık o:) |
Alıntı:
|
ben cok severim bakiyi :D kendini biraz daha gelistirirse .. iyi topcu olur bakmayin ;) |
helal olsun |
BEN CELAL KOLAT İCİN Bİ ŞARKI İSTİYORUM baki eşittik celal kolat :D |
Alıntı:
bakide oyuncu mu ya sol kanatta neler yaşattı bize gördük |
Bu dünya fani Ölüm gelir ani Bi penaltı olursa Sen kullan baki Geçen seneki oynadığımız bi hasırlık maçında söylenmişti kapalıda |
Baki Mercimek Nerde Bizim Futbolcumuz Oluyor? Rakip 12 Kişi Oynuyor Biz 10 O Oynadıgı Zaman:) |
ben bakiyi çok seviyorum.Neden bilmiyorum.heralde efendiliğinden ve sempatikliğinden bu tezahüratıda tuttum Bu dünya fani ölüm gelir ani bi penaltı olursa sen kullan baki |
ne bir lokma ekmek ne bir kızı sevmek seviyoruz seni baki mercimek...tribünde oturduğun zamn daha çok seviliyosun baki bunu bil:D tribunde daha bi tehlikesiz...:D |
yurekli oynuyor icten ama ne yazık ki yetmiyor ama dediğinde haklısın bu ona agır hitaplarda bulunmamız anlamına gelmez |
bana baki demeyinn yaaa...İçimden farklı şeylerr yapmakk gelioooo........ |
Dedikya bir kere''Beşiktaş ya ruhumuzdadır,ya da hiçbir yerde...'' |
Türkiye`de Saat: 03:45 . |