![]() |
19 ocak cumartesi saat 19:00 daki kasımpasa macını iple cekiyorum oooooo oo hoo los kooo |
butun stadın yaptıgını dusunemıorum harıka olur:) |
abi bu adma ve filmine hastayım bu filmi 10 defa bile izlerim |
işte budur:) |
aynen süpermiş:D |
çok güsel :D |
ya bu benim en sevdiğim filim süper ya 3 cd her karesini cok iyi bilirim teste hazırım |
çok güsel olar :D |
işte lakapları (melek yüz bobo )+(sarışın holosko) + (çirkin tello ) |
mükemmel lara lara laa holoskoooooo süper yaa :):):) |
bak bu çok gusel olmuş harbıden... |
düzel olmuş çarşıyla daha güzel olacagına inanıyorum daha da zenginleştirilebilir |
harika..... |
o0o0o0o ho los koooooooo :D |
kesın bu deıl wetern rock ın bır parcası war onnunlda beraber soylenebıır ama buyuk ıhtımalle bu olacak.. |
güzel ama bence çarşı oskestrası bundan daha da güzel olacaktır |
harbiden çok güzel be kasımpaşa maçını sabırla bekliyorum |
Super bise arkadaslar ama diyer oyunculari unutmayalim ne olur hepsini destekleyelim sade holosko deil.. Mesela butun stad ilk 11 de sahaya cikan oyunuclari isimlerini soylese alkislasa bence daha iyi motive olurlar Mesela turk oyuncular a tezahurat yapilmiyor onlari dusunen yokmu siz sahada olsaniz ve sadece yabancilara tezahurat yapilirsa ne dusunursunuz .. Belki sahadaki turk futbolcular bunu umursamiyor ama yinede sadece yabancilara olmasin tsk. |
carsı Alıntı:
ne bır lokma ekmek ne bır kızı sevmek sevıyoruz senı bakı mercımek bakı mercımek daha bunun gıbı cok var ama aklıma ılk gelen bu |
süper :D |
süpermiş yawww ben de duymak içn sabırsızlanıyorum çarşı döktürür gene.... |
süperrrrrrrrr |
bence mukemmel olacakk... |
mahallede bağırıyoduk akşam güsel oluyo :D |
gercekten mukemmel oldu insllh bunu soyleriz..kasimpasa macini iple cekiyorum bunu butun stadin yaptiginim dusunemiorum |
Saglaaaam |
selam arkadaslar holosko cok ıs yapacak konya da mactaydım ve super dı bence goze hıtap eden bı oyunu yoktu ama gol yolarımız rahatlayacak emın olun gol atmasa bıle alan bosaltmaları ve capraz duz ve derınlemesıne kosular ınanılmaz alan acıyo.perfect yanı ;) |
Alıntı:
|
saçma |
holosko hak ettiğinde çağırırsınız.. |
cıngıL bens cıngıL bens zırvasının bbestesimi.. :D bi ona uydurabiLdim.. değişik oLmuş.. söLerken hep bir ağızdan oLmazsa bi hoho dur gider :P |
Zamanında Samsunspor'a Erman'a karşılık takasa gidip yıkıldım diyen sen Ertuğrul Sağlam hiç mi yüreğin sızlamadı Koray Avcı'yı yollarken..!! kardesım sana yurekten katılıyorum bu konuda haksızlık yapıldı koray kaptanımızı gondermeye hakları da yoktu sözleri de yoktu. yazıklar olsun tek kelımem bu yanı.ama ertugrul babayı da severım. belkı tarıh tekerrur eder koray kaptan teknık direktor olarak gelır olamaz mı yanı ben isterım sahsen |
süper olmuş yha kasımpaşa maçına gidiyorum ben zaten inşallah söyleriz bunuda;) |
insllh guzel olurda calismalarimiz bosa gitmez..:P |
:vollkommenauf:mükemmel dayı paylasım için saol ayağına sağlık:vollkommenauf: |
k.paşa maçında göremedik... |
Alıntı:
|
valla hep ole diyorsunuz şimdiye kadar çağırmadınızzz |
süper olmuş gercekten saolasın |
idare eder melodi şöyle kovboy müziği varya dırıdırımm dı dı dım dırıdırıdım dırı dım dırıdırıdım dı dı dım böyle ho ho ho ho holoskoooooooooo ho ho ho ho hooo holoskooooo böyle |
Türkiye`de Saat: 18:31 . |