![]() |
İşte Yeni Transferimiz Holosko İçin Yapılan Beste msn arkadaşım eldar bugün kazana gitmiş harun abiler bu besteyi yapmışlar bugün ritimi noel babadan hatırlarsınız: hohohohohohohohoho HOLOSKO! hohohohohohohohoho HOLOSKO! hohohohohohohohoho HOLOSKO! hohohohohohohohoho HOLOSKO! NASIL BENCE SÜPER :D |
Ritmini tam cözemedim :) |
daha yaratıcı olunabilir sanırım:) hepimiz noel baba mı olucaz stadda:) |
Alıntı:
uheueheueehe oda gsl abı :) gslyaklasım :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
uheueheueehe oda gsl abı :) gslyaklasım :D |
Delgado yu tribünlere çağırırken yapılan tezahürata benziyor.Bencede biraz daha farklı olsa iyi olur. |
Alıntı:
|
noel babalara gelmeyelim ondan sonra:D |
bence güsel esprili bi tezahürat çok komik beğendim ben |
Alıntı:
|
güzeelllllllllllllllll ama yedek yapalım bi tanede nolur nolmaz :) |
Alıntı:
|
HOŞ ŞIK we YETERLİ:fisheye: |
güzel ama delgadonunkine çok benziyo daha değişik bişe olabilirdi yinede emeğine salık |
güzel gibi ama daha iyisi ni yaparlar mutlaka |
ho ho ho ho ho ho :):):) |
sanmıyorum böyle bir tazahurat yapacaklarını ama yakında holoskoyla ilgili tezavratlar elıme geçecek ginede saol ama bence bu kullanılmaz |
güzelmıs ama bence her zamanki gibi şip şak yapmıslardır bence daha güzeli olur |
ii olmuş ama daha iilerinide buluruz |
avrupa yakasındaki burhan gibi hoho deriz:D:D |
bende sımdı buldum bı tane!!! sen neymıssın holosko cok ucuzsun holosko koray burak sana feda holosko ınsallah fıyasko cıkmaz holoskooooo hooo hooo valla sınırımden sımdı uyarladım ya malıyetı yuzujnden resmen adamdan sogudum |
güzel diiil . daha yaratıcı olmak lazım |
abi bu besteyi hak ettğini göstersin ilk önce |
güzel bakalım çarşı nasıl söyleyecek |
KORAYA Laf olmayacak o bestede ! Biraz bekleyelim.. 23 Numara formasiyla FILIPPP ?? HOLOSKOOOOOOOOOOOOO yeter simdilik |
oOoOoOoOOooOOO fiLp hoLosKo fiLp hoLosko oOoOo ''şampynLk ümitLeRi yarınLaRa kaLdı'' besTesinin riTmiyLe düşnDm ama.. |
Bizde noel babanın siyah beyaz renklerini uyarlarda giyeriz sonrada hohohoooLarıss yani fenamı olur:)) |
yok canım olmamıs çok basit yakışmaz bize :):) |
hoooooooooooooooooooooooooooooo holosko işte transfer buuuuuuuu holosko sen bizim her şeyimizsinnnnnnnnn holosko gol gol gollllllllllllllllllllll |
holosko boyle cagırılacak.. oooooo yerıne ıslıklarlaaa holooossssss kkkkkkkooooooooooooooo |
açılmıo kardeşim |
Konu düzeltildi. |
vıdeoyu koymayı beceremedım..ama kovboy muzıgı wwarya ıyı kotu cırkın onun muzıgıyle..zaten lınkı veerdım oradan bakabılırsınız:) bence cok mukemmel olmus |
tesekkur ederım:)bız beceremedık ama |
süper olacak yaaa ben çok begendimmm |
super ne kelıme super ne kelıme muhtesem olmus.paylasım ıcın sagol mehmet.holosko bunu duyunca daha cok motive olur.tam motivelık bı beste super olmus. |
güzel olmuş,trübünler söylerken duymak için sabırsızllanıyorum |
süper... |
wuuu :d tam çarşı Lık :D |
Türkiye`de Saat: 17:55 . |