![]() |
Carsi Album Cikar Arkadaslar Besiktas Marslari Cok guzel bir uygulama olmus... Ama cogu cocuk marsi gibi olmus.. cogunu stadda hic duymadim... 100. Yil marslari facia.. Ama Carsi(En kartalindan 40 kisi) sole bir album cikarsa.. studyo ortaminda tezahuratlarmizi soylese, bizde evde arabada calsak hos olmaz mi... |
şahane olur tamamen katılıyorum beşiktaş marşları diğerlerinden farklı olmalı, taraftar sesi olmalı, yorumcu sesi değil... |
ne o öle düttürüdüttürü.... |
bencede albüm çıkarmalılar.ama en önemlisi çarşının şapkası sweet i falan heryerde olmuyor galiba bunuda yaygınlaştırsalar iyi olur... |
Alıntı:
|
güzl olur ama çarşı böyle birşey yapmaz bunada emınım çarşı bestelerini stadda takıma destek vermek ıcın yapar mıllet arabada dınlemesı için degil |
Alıntı:
|
Çarşı popülariteye Karşı.. diyoruz :) |
100.yıl albümünü almıştım abi facia.. profosyonel şarkıcıların söyledikleri bi nebze güzel oluyor da. diğerleri senfoni orkestrası gibi delikanlı adamı bozuyo ya :) ama çar$ı çıkarsın büyük fark olur. çokda güzel olur. umarım çar$ı ve yönetim bu konu hakkında bişeyler düşünürler.. |
100. yıl albümü bende büyük hayal kırıklığı yaratmıştı açıkçası. Haydi Hisset haricinde öyle orjinal bir parça yoktu albüm içerisinde. Beşiktaş tribün besteleri yer alan bir albüm olsa iyi olur ama o tribün havası albüme yansırmı bilemem :) |
Türkiye`de Saat: 01:51 . |