![]() |
Nobre'ye yeni tezahürat Arkadaşlar yeni sezonda Nobre'yi tribüne eziklerin yaptığı lorke lorke ile çağırmayalım.Yeni bir tezahürat yapalım onun için.Bekliyorum cevaplarınızı... http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_12_12.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_12_13.gif http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb068&pp=ZN |
çok güzel bi fikir . ama benim bi fikrim yok :( |
k.y k.y fenere diye cagıralım |
tenin uydu formaya |
tenin uydu formaya top yakıştı ayağına tak beşiktaş uğruna kadıköy çatalına... nasıl ama.... |
çok iyi düşündünüz de bnm bi firkrim yok |
fuull onu sen mi buldun kardesim , eger sen bulduysan helal olsun :D |
İyi Düşünmüşsünüz Ezikleri Çıldırtıcak Bişey Olmalı Bence :) |
güsel olmuş da sonu bağlananamış gibime geldi biras düşüneyim belki buluruz bişielr |
Alıntı:
|
ewet abi benim bestem o anda düşündüm ve yazdım o son mısrayı 'kadıkoy doksanına' die yazdım böle daha güzel oldu galiba tenin uydu formaya top yakıştı ayağına tak beşiktaş uğruna kadıköy doksanına... süper olduda buna bide müzik uyduralım |
cok ıı fıkır ama hıc bı fıkrım yok cımbomu DELgado fenerı DELgado fenerı DELgado |
valla süper olmuş ama onun melodisi nasıl olcak sözler süperr tebrikler... |
daha güzelleri olabilir!!!!!!!!!!! Beşiktaşla uğraşmak (G)üven (Ö)zveri (T)ecrübe ister |
Alıntı:
İyi besteler... |
bence nobre tümerin............ desek iii olmaz mı :) |
Alıntı:
|
alın size nobre tezahuratı Sami yeni bekleyemedin sabırsızsın NOBRE AH yeni damat NOBRE sIra geldi kanaryaya Hadi saldır NOBRE pompacı mısın NOBRE pompacı mısın NOBRE MELODİ ZÜHTÜ (alıntıdır) |
ya arkadaslar ellerinize saglik güzel besteler ama bunlari sahada söylettire bilirseinz helal olsun sizeee........ |
niye bunlar alen abiye ulaştımı oğrenmeyen kalmaz |
arkadaşlar antep maçında nobre kırmızı kart görünce oyundan çıkarken kapalı zaten bi şey bulmuştu..alkışlarla nobre fln diolardı anlayamadım..ama güzel oluodu..maçta olup tam bilen varsa yazsın lütfen.. |
Allah Belani Versin.allah Seni Kahretsin,bize Gelen Sana Gelsin Oooooooooo....azizin Köpegisin,söyle Kac Para Yedin G.o Tümer Metin:) |
İnŞ Bu Besteyİ TÜmer ..... İnÖnÜye Gİrdİgİnde Hep Beraber SÖlerİz Carsiyiz Alayina Karsiyiz |
inşallah birimiz mutlaka en iyisini buluruz. |
güzel olmuş ama biraz daha geliştirilmeli |
Kardesim buyurun burda war zaten nobrei biz sezon basından beri böyle caırıorus baskasına gerek yok boyle guzel:cool: |
nobre!! nobre nobre:) |
Alıntı:
|
süper |
BUDA BENDEN Yüreğimizin Derinliklerine Kök Salmış Bir Sevdadır ÇARŞI İNÖNÜ ye Ulaşmak İçin Coştukça STAD a sığmadan TARAFTAR dır Sewdamız SERGEN e ALİ ye FEYYAZ adır Aşkımız PASCAL ın O Dağ Yüreğine Tarifi İmkansız Sızılar Bizlerden İlınan Taraftardır Tarihini Koruyan ÖLÜM e Sayılan Günler ŞAMPİYON luğa Sayılsın Diye Düştü Yola , DEMİRÖREN Bastı Tetiğe |
BENDE TEZAHÜRAT BURDA DIYE GIRDIM ARKADAS BIZIM FIKIRLERI SORUYOMUS::::D |
ewet yha full çk gsl olmuş o =) bravo!!:) ama daha başka fikirler olsa...bndn yok şuanlık ama... |
Alıntı:
|
tenin uydu formaya top yakıştı ayağına tak beşiktaş uğruna kadıköy çatalına... Sami yeni bekleyemedin sabırsızsın NOBRE AH yeni damat NOBRE sIra geldi kanaryaya Hadi saldır NOBRE pompacı mısın NOBRE pompacı mısın NOBRE MELODİ ZÜHTÜ (alıntıdır) ikiside güsel |
küfürsüz olmuyo bulamıyom :D |
Alıntı:
|
tenin uydu formaya top yakıştı ayağına tak beşiktaş uğruna kadıköy çatalına... |
güzel fikir ama biraz zaman lazım onu bulmak için |
telloya yağtığımız tezahuratı nobreye çevirelim |
doğru yolu buldu Beşiktaşlı oldu fenerede k.ydu çok güzel oldu |
Türkiye`de Saat: 03:27 . |