![]() |
hepsi güsel ya ben şimdi birini yazsam bi tane daha yazcam o yüzden kısacası hepsi güsel bence. |
yağmurlu birgünde görmüştüm seni.......bayılıyorum buna:):): |
dün gece sevglm aradı birden bunu beyeniyorum |
bende bütün marşlarımızı çok seviyorum ama ''işte öyle birşey'' en çok beğendiğim.. |
övnmekle çok haklıyız beşiktaşlıyızz |
Hemen hepsini çok seviyorum ancak bazılarının söylemesi güzel ve nefesi yormadığı için bazısını da çoşkusu yüksek olduğu için seviyorum... Mesela: Şampiyon beşiktaşım ne istersen iste benden... bestesi çok çoşkulu bi beste olduğundan seviyorum... yalnız sonunda eeeeeeeeeeeee çekerek söylenirse... :D |
çok kralsın uhh bir numarasın uhh en taşaklı mankenlere 500 basarsın uhh hiçkimsede yok uhh böyle bir kasa uhh beşiktaşım koyunca hopluyor bursa uhh |
beşiktaşımm oleyy we Siyah ulaaannn beyazz ulannn alayına gider ulan die bi tezawhrat war |
musalla tası tabikide musallatasını tek gecerim: ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ KORKUTMAZ BİZİ MUSALLATAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ BEŞİKTAŞIII |
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOO-----------şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş------1-2-3--------- besiktas besiktyas lalalalalala.......... |
Türkiye`de Saat: 06:06 . |