![]() |
En Beyendiginiz En beyendiginiz tezahurat hangisi? Ben en cok Efsane Yazdin tarihe Besiktasi seviyorum |
yagmurlu bır gunde gormustum senı ustunde cubuklu formalar wardı...... bnm faworım bu arkadaslar |
Seninle Agladık Senle Güldük Biz... Sevdamız Ugruna Canlar Verdik Biz.. Siyahın Zindan Olsun Beyaz Aydınlık... HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK.... En Sevdigim Bu :) |
hepsi güzel tabiki ama .. OOOOOOOO...BEŞİKTAŞIIIIIIMMM OLEEEEEEYYYY...BEŞİKTAŞIM OLEY- BEŞİKTAŞIM OLEY-BEŞİKTAŞIIIMMM OLEEEEEEEYYYY... çok daha güzel.. |
beşiktaşım hayat sensın dunyam sensın hersey sensın gelecekse tum acılar bız hazırız senden gelsın bu sevdadan vazgecersek Allah belamızı versın ben bu tezahurat ılk cıktıgında mactaydım ankaragucu macıydı cok sevıyorum beşiktaşım ooooleeeeyyyy beşiktaşım ooooleeeeyyyy ........................ sus soru sorma...............................ile baslayan kufurlu tezahurat yallah cınler yallah kış kış cınler kışkış |
tabikide musalla taşi ve yeni bestee... |
musalla tasi ve besiktasim oley.. |
alayına gider ve beşiktaşım hayat sensin |
hepsi tartışılmasız güzelde benim favorilerim musalla taşı ve ne bir heves ne bir tutku(yeni beste:)) |
beşiktaşım hayat sensın dunyam sensın hersey sensın gelecekse tum acılar bız hazırız senden gelsın bu sevdadan vazgecersek Allah belamızı versın ve ve ve çooook seviyoruz deli gibiiiii yokk bu sevdanın bir tarifiiiiii sen bu gönüllerin sahibiiiii kartallllll |
Beşiktaşım hayat sensin ve yeni beste ;) |
musalla tası ve olumune besıktas |
benimki bu: Seninle Agladık Senle Güldük Biz... Sevdamız Ugruna Canlar Verdik Biz.. Siyahın Zindan Olsun Beyaz Aydınlık... HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK.... ve bu: Bu Sene sampiyon görelim sizi....... |
Seninle Agladık Senle Güldük Biz Sevdamız Ugruna Canlar Verdik Biz Siyahın Zindan Olsun Beyaz Aydınlık Herkese Nasip Olmaz BEŞİKTAŞLILIK |
musalla taşı;) |
besiktasım hyt snsın ..musalla tası .. |
Musalla taşı ve yağmurlu bir günde görmüştüm seni.... |
Seninle Ağladık Senle Güldük Biz Sevdamız Ugruna Canlar Verdik Biz Siyahın Zindan Olsun Beyaz Aydınlık Herkese Nasip Olmaz BEŞİKTAŞLILIK |
musalla taşı ve küfür etme ettirme ooo :D:D:D:D |
musalla taşı-beşiktaşım hayat sensin ve yağmurlu bir günde tezahüratlarını cok seviyorum cok anlamlı bunlar cünkü.. |
sampiyon olalalım bu sene ucalım goklere koyalım cimboma fenere bir cizik atalım dertler besiktasım adını yazalım heryere oooooo ooooooo |
Seninle ağladık senle güldük biz Sevdamız uğruna canlar verdik biz Siyahın zindan olsun Beyaz aydınlık Herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK. |
musalla taşı ve çok seviyoruz deli gibi |
Şampiyon olalım bu sene uçalım göklere koyalım cimboma fenere bir çizik atalım dertlere Beşiktaşım adını yazalım göklere :) |
benim en çok sevdiğim ----> burası BEŞİKTAŞ alayına gider..uğraşma bizimle ................ :D anladınız siz |
Beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur Beşiktaşlı olmayanlar..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yağmurlu bir günde... die baslayan bi tezahürat var en beğendiğim o çok süper on numara....... |
Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden!! Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden!! Askimiz Harbiden Hemde Derinden!! Asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden!! |
Besiktasın Çarsısından cıktık yola geliyoruz kanatlarının altında biz ölmeye gidiyoruz 7 tepeli sehrinde varmı senden kralı adını desturla anacak alemin g.t oglanları |
şampiyon beşiktaşım ne istersen iste benden, istersen donatalım dört bir yanı bayraklarla... bende en çok bunu seviyorum |
birde şu varki küfürlü diye eleştiriyorlar ama bilmem kaç kıtasının hepsini küfürlüde olsa dinlemek ve söylemek zevk veriyor bana kim ne derse desin.. portakal soyulur mu? tadına doyulur mu? ------- ------- Al bunu alamazmısın??sen ne biçim delikanlısın?? ------ |
musalla taşı we semtimiz erkek semti bu 2sine hastayım |
tabiki kartal gol gol gol |
altlı üstlü yapılan siyaaah-beyaaaaz |
ne bir heves, ne bir tutku bunu çok sewiom bide siyahın zindan |
birde bunu seviyorum. Efsane yazdin tarihe besiktas...... |
Alıntı:
|
Benimki Bu Sevda Bitmezzz Hasret Bitmezz Bu Senede Biter Hiç Fark Etmez...... Işte Bu |
Türkiye`de Saat: 00:13 . |