![]() |
bu alemde bağlamaz bizi ne alkol ne extact hepimizin kafasını kırdı cigaranın nefesi....senden başka senden başka lay lay lay.... bide kartal gol gol gol bide beşiktaşım oley ya hepsi süper |
seninle agladik senle güldük biz... en begendigim bu:) |
Hayat Sensin Bizim Beste Gündogdu Beşiktaş'ım Benim (alt-üst) Beşiktaş'ım Oleyyyyyyyyy |
hepsiiiiiiiiiiiiii |
en beğendiğim kupa maçında Tümere söylenendi...aldığın dolarlar elbet birgün biter... inönüde ilk maçımdı..unutamıyorum!!! |
çoooooook seviyoruz deli gibi yoooooook bu sevdanın bir tarifi seeeeeennn bu gönüllerin sahibi kaartaaaalllll....;) bi de ezikleri iice ezdigimiz bestelere ba-yı-lı-yo-rum...:D :D |
seni düşündüm dün akşam yine kafam güzeldi içmişim yine birde kendimi düşündüm sonra ölesim geldi senin uğruna... |
beşiktaşım oley! |
gün doğdu yok elbet birgün öeleceğiz yok yok beşiktaşım oleyyy yaa hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok güzel |
en çok sevdiğim sessiz bir şekilde bekleyip ardındanda üçlü ile bu sessizliği bozmak. HARİKA YAA |
sevdik gonul verdik her macına geldik haydı bastır bsiktas be sik tas |
hepsi ama en çkları oo oo ooo deli ibrahiim çıldrt bzi delrt bzi oooooooo beşktşm oleeeeey |
son beste güzel inandık size yüreğinize katın bu ruhu bedeninize büyük kupayı getirin bize büyün i.neler gelecek dize BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ ÜÇ HECE SEKİZ HARF SADECE BEŞİKTAŞ |
yağmurlu bir günde görmştüm seni ...........bence bu güzelll |
kartallll gooollllll gooollllll goooolllllll. kartallll gooollllll gooollllll goooolllllll. kartallll gooollllll gooollllll goooolllllll. kartallll gooollllll gooollllll goooolllllll. kartallll gooollllll gooollllll goooolllllll. |
Alıntı:
|
-Efsane yazdin tarihe BESIKTAS , asik oldum renklerine BESIKTAS... -Burasi BESIKTAS , *** :D |
Seninle ağladık senle güldük biz sevdamız uğruna canlar verdik biz siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK... |
DELİRT BİZİ ÇILDIR BİZİ KARTALIM BU STADI BAŞLARINA YIKALIM |
hepsi guzel sewdik gonul verdik her macına geldik haydi bastır beşiktaş |
hepsi süper ama musalla taşı bi başkaaaaa |
musallataşı ve semtimiz |
yagmurlu bır gunde gormustum senı en guzelı bence |
musalla taşının yeri ayrı ama arkadaşlar semtimiz erkek semti de cok etkiliyo beni |
tabi ki musalla taşı |
valla ben alen abi sen manyakmısın varya onu çok seviyom |
valla ne diyeyimki hepsi süper tezahüratlar ama bence en anlamlısı SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK |
sampiyon olalım bu sene ucalım göklere k....m cimboma fenere ismini analım her yerde BEŞİKTASIN adını yazalım her yere oooOOOOOoooo ooooOOOOOoooOOOOOoooo O |
Burası BEŞİKTAŞ alayına gider ugraşma bizimle göt olanı fener Bu hayat dedigin elbet bir gün biter AZRAİLİN biziz gt olanı fener! BENİM EN BEYENDİGİM TEZARUHAT BU! |
burası BEŞİKTAŞ alayına gider..uğraşma bizimle ...... en güseli bnce :) |
musala taşı acayip bii yaa onu veri başka bence |
:thrasher:HEPSİNİ SEFİYORUM ALLAM HEPSİNİ DELİ GİBİ BAĞIRIRIM BEŞIKTASIM ICIN 132 DB KİMDEN CIKTI SANIYONUZ BENDE MAÇTAYDIM:bi:biggrin::biggrin::biggrin:ggrin: |
Alıntı:
|
beşiktaşım ne istarsen iste benden...... |
burası beşiktaş ve musalla taşı. |
hepsi çok güzel |
gündogdu hep uyandik statlara dayandik gündogdu hep uyandik statlara dayandik besiktasin ugrunada bayraklarla dolandik besiktasin ugrunada bayraklarla dolandik semtimiz erkek semti asik eder herkesi semtimiz erkek semti asik eder herkesi üzerimden eksilmesin bayragimin gölgesi üzerimden eksilmesin bayragimin gölgesi kara-kartal kara-kartal |
sevdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem |
musalla taşını tek geçerim |
bjktasım hayat sensın |
Türkiye`de Saat: 07:29 . |