![]() |
Seninle Ağladık Senle Güldük Biz Sevdamız Uğruna Canlar Verdik Biz Siyahın Zindan Olsun Beyaz Aydınlık Herkese Nasip Olmaz Beşiktaşlılık... |
en beğendiğim 92 93 sezonunda iki takım şampiyonluk yolunda hatırlayın ne oldu ankarada 8-0ı unutmaaaaaa:D:D:D |
besiktasim hayat sensin dunyam sensin hersey sensin gelecekse tum acilar biz haziriz senden gelsin bu sevdadan vazgecersek allah belamizai versin bide SEmtimiz erkek semti |
cooooook seviyoruz deli gibi, yooooook bu sevdanin bir tarifi, seeeeeen bu gönüllerin sahibi, KAAAARTALLLLLLLLL..... |
1: Beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur..Beşiktaşlı olmayanlar *.* çocuğudur...... 2: Burası Beşiktaş alayına gider Uğraşma bizimle ***oğlanı fener Bu hayat dediğin elbet birgün biter Azrailin biziz *** oğlanı fener.... |
efsane yazdın tarihine Beşiktaş aşık oldum renklerine Beşiktaş ölüm olsa dönemeyiz bu yoldan canım feda olsun sana Beşiktaş. + yagmurlu bir günde görmüştüm seni üstünde çubuklu formalar vardı. bir anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah-beyazdı ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki her yolun soınunada öüm olsada sevenleri kimse ayıramazki ... :) |
Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi üzerimden eksilmesin BAYRAĞIMIN gölgesi.. |
beşiktaşım hayat sensin-yeni beste-karakartal oooo |
kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL kartal goL goL goL:D :D |
Bu Sevda bitmez, Hasret bitmez, İsteyene gider, hiç fark etmez, Bu alemde ÇARŞI, herkese karşı, Allah affeder, ÇARŞI afetmez!!! SEMTIMIZ ERKEKLER SEMTI, AŞIK EDER HERKESI, ÜZERIMDEN EKSILMESIN BAYRAĞIMIN GÖLGESI, IŞTE BIZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ, ÖVÜNMEK GIBI OLMASIN BIZ KARAKARTALLIYIZ... |
Türkiye`de Saat: 13:55 . |