![]() |
bu sevda bitmez,bu hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde çarşı herkese karşı Allah affeder ÇARŞI affetmez |
hepsi güzel..en çok sevdiklerim: Seninle Agladık Senle Güldük Biz... Sevdamız Ugruna Canlar Verdik Biz.. Siyahın Zindan Olsun Beyaz Aydınlık... HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK.... sampiyon olalım bu sene ucalım goklere koyalım cimboma fenere bir cizik atalım dertlere besiktasım adını yazalım heryere oooooo ooooooo cooooook seviyoruz deli gibi, yooooook bu sevdanin bir tarifi, seeeeeen bu gönüllerin sahibi, KAAAARTALLLLLLLLL..... OOOOOOOO...BEŞİKTAŞIIIIIIMMM OLEEEEEEYYYY...BEŞİKTAŞIM OLEY- BEŞİKTAŞIM OLEY-BEŞİKTAŞIIIMMM OLEEEEEEEYYYY... efsane yazdın tarihine Beşiktaş aşık oldum renklerine Beşiktaş ölüm olsa dönemeyiz bu yoldan canım feda olsun sana Beşiktaş. yagmurlu bir günde görmüştüm seni üstünde çubuklu formalar vardı. bir anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah-beyazdı ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramaz ki her yolun sonunada ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki ... Bu sene şampiyon görelim sizi ölmeden mezara koymayın bizi korkutmaz bizleri musalla taşı ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı |
Şampiyon olalım bu sene Uçalım göklere Koyalım Cİmboma Fenere Bir çikik atalım göklere Şampiyon BEŞİKTASIM yazalım heryere oooooooooo ooooooooooo ooooooooooo |
Beşiktaşım hayat sensin dunyam sensın herşey sensin...Gelecekse tum acılar biz hazırız senden gelsin...Bu sewdadan vazgecersek Allah belamızı versinn...Bu tezahuratı sewiyorum...Aslında bizim tezahuratların hepsi guzel...Ayrım yapmamak gerekir...:D |
bi üçlü fena olamazdı hani. |
musalla taşı |
burası besiktas alayına gider, uğrasma bizimle top oğlanı fener... |
...............""""""""""""""""burası besiktas alayına gider"""""""""""""......... |
bıtmesın dertler si... kadar beşiktaşlıyız olene kadar sende olmasan bu dunyada sevılecek ne war (nemrudun kızı) |
elbet bir gün ölücez beşiktaş... |
Türkiye`de Saat: 14:48 . |