|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Medya Bu Bölümde Televizyon Radio vb. Beşiktaş Hakkındakı Yayınlar Tartışılır. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
19-01-2010, 18:09 | #1 | ||
Muhalif Kartal Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 |
Ekonomik kriz nedeniyle Dogan grubu sporservisi calisanlarinin yaklasik3 te 2 sinin gorevine son verildi.Bizi ilgilendiren kisma gorevine son verilenler arasinda BJK TV eski emektarlari Erdem ULUS ve Tugba AGAOGLU nunda yer almasi .Belki BJK TV digiturkte yayina baslayinca Erdem ULUS tekrar gorev alir.
__________________ YETER!!! | ||
|
19-01-2010, 18:40 | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 | ban asyayıda alamadılar artık oda gitti elden bişey kalmadı ki
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
19-01-2010, 18:48 | #3 | ||
Muhalif Kartal Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 | Zaten turkiye sartlarinda 2. bir digital platformun isyapmasi cok zor.Halkin alim gucu bir tanesine bile zor yetiyor.Gucu yetenlerde haliyle Superligi yayinlayan platformu tercih ediyor.
__________________ YETER!!! | ||
25-01-2010, 22:52 | #4 | ||
Moderator Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 | Dspor yada DSmart ilk olarak hangi sloganla çıkmıştı hatırlayın..Düşünelim o dönemde kopardıkları yaygarayı.. -Yayın İhalesi tekrar yapılsın, -Türk Futbolu kazanacak, -Yeni yapılacak ihalede biz de olacağız ve ihaleyi alacağız vsvsvsvs... Son İhale yapılırken DSMART yetkilileri neredeydi acaba,bilen var mı? Bunların hepsi yaygara başka bişey değil..İlk başta şifresiz dediler yayınları şifresiz yaptılar,gördüler ki izlenme peynir ekmek gibi dayadılar şifreyi ardından ...Söylediklerinin arkasında duramadılar..Sonucunda da kaçınılmaz son tabiiki..Yakında D Spor da kalmaz..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
25-01-2010, 23:02 | #5 | ||
Savaşçı Kartal Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 | Doğan d smartın dahil olduğu grubun siyasi olarak üzerine gelindiğinden ve çeşitli cezalar ödemeye mahkum edilmesinden dolayı bu ihaleye katılmadıklarını düşünüyorum.Aksi bi durumda digitürkle kafa kafaya yarışacakları su götürmez bir gerçek olurdu..
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |