|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Medya Bu Bölümde Televizyon Radio vb. Beşiktaş Hakkındakı Yayınlar Tartışılır. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
08-05-2010, 11:22 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Sevdiğim kişi olan Güntekin Onayın yazısını kartal haber.comdan buraya aktarıyorum. 77 ve 22 YAZININ başlığı olan ilk rakam Beşiktaşlı Bobo’nun siyah-beyazlı formayla attığı resmi gol ün sayısı... Güntekin Onay'ın Vatan gazetesindeki köşe yazısı YAZININ başlığı olan ilk rakam Beşiktaşlı Bobo'nun siyah-beyazlı formayla attığı resmi golün sayısı.. 2005-06 sezonunun ortasında sessiz sedasız, 20 yaşındayken geldiği için beğeneni pek yok. Bizim halkımız gösteriş sever, verimliliğe bakmaz.. Alınacak oyuncunun ismi olsun, şanı olsun, pahalı olsun da iş yapmasın razıdır. Beşiktaş yönetimi de böyle düşünüyor. Sanıyorlar ki Bobo'dan daha iyisini daha çok iş yapanını bulacaklar. Yanılıyorlar.. Anelka'dan daha şanlısı şöhretlisi mi geldi? Tam oynadığı sezon 10, yarım oynadığı sezon sadece 4 gol attı.. Carew, 5'i penaltıdan 13 gol attı.. Kezmanların, Güizaların performansı ortada.. DÜNYA futbolunda değeri 40-50 milyon Euro'dan başlayan birinci sınıf santrforlar var.. İbrahimoviç, Drogba, Torres, Rooney, Tevez, Villa, Eto'o gibi.. Bir de buraya aday oyuncular var, takip edilen, daha olmamış, genç ama büyük yıldız olması beklenen.. Arsenal'e giden Bordeaux'lu Chamakh, Wolfsburg'lu Dzeko, Ajax'lı Suarez, Atletico'lu Agüero gibi... BU iki sınıftan da Türkiye'ye oyuncu alamazsınız.. Siz Inter, Chelsea, Real Madrid değilsiniz.. TOPUZ'UN GOLÜ YOK BU iki sınıfın bir altında yer alan Forlan, Vucinic, Milito, Lisandro gibi fiyatları 20 milyon civarında dolaşan kendini ispat etmiş, üst düzey santrforları da alamayacağınıza göre neyin peşindesiniz? 1985 doğumlu oyuncuyu satıp kimi alabileceğinize inanıyorsunuz? BAŞLIKTAKİ 2. rakam ise Tello'nun 3 sezonda attığı resmi gol sayısı.. Fazlasını da attırmıştır. O da bonservis ödenmeden, sessiz sedasız geldiği için beğenilmiyor.. MESELA büyük sükseyle alınan 10 milyon Euro'luk M.Topuz'un henüz ligde golü ve asisti yok.. Büyük yıldız adayı Sercan sadece 4 gol atmış.. Daha fazlasını yapanı nerede nasıl bulucaksınız? Garantisi var mı? TRANSFER riskli bir hadise.. Elde verimlisi varken daha çok para harcayarak riske girmek niye? Beşiktaş tüm bunları düşünmeli, işe yaramayan, verimsiz oyuncuları temizlemeli. Transferde hayâlci davranmamalı.. Delgado ve Tabata'nın maliyetlerine bakın bir de yaptıkları işe... SADECE yetenek ve isim değil.. Sorumluluk duygusu, iş ahlâkı, taktik disiplin ve istikrarın peşinde olun.. NOT: Bu maçla ilgili yazılacak bir şey yok. Beşiktaş'ın oynadığı maçlardan çok transferde izleyeceği rota daha önemli.. | ||
|
08-05-2010, 12:20 | #2 | ||
Savaşçı Kartal Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 | Söylenebilecek her şeyi söylemiş Güntekin Onay.Bobo her sezon ortalama olarak tüm kulvarlar dahil hemde bir çok maçta yedek kalarak ortalama 15-20 gol arası bir ortalama tutturan bir oyuncumuz.Ve bobodan daha iyisini getirmeyeceksek eğer bobo bu takımda kalacak ilk isimlerden birisidir..
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (08-05-2010 Saat 13:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
08-05-2010, 12:51 | #3 | ||
B3ŞİKT@ŞK Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 | bıze boyle dusunen bır yonetım lazımm ıyısını alamadıktan sana neden elındekı lerını gonderıyrsun kı....
__________________ T3QİN | ||
08-05-2010, 14:26 | #4 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 18 | yanı bobo yu gonderelım dıyenlerıde anlamıyorum guntekın onay cok guzel acıklamıs.. | ||
08-05-2010, 21:26 | #5 | ||
Muhalif Kartal Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 | Yanlis bir yazi.Futbolcuyu sadece attigi golle degerlendirmek skor yazarligidir.Takim oyununa katkisi,vazifesini yerine getirmesi gibi konulara nedense hic girmemis Guntekin Onay. Tello kalmali ama Bobo gitmeli.
__________________ YETER!!! | ||
09-05-2010, 12:54 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 16 | Bende tam tersini dusunuyorum bence bobo kaLmaLı TeLLo gitmeLi.Parasını begenmediginden performansı dusen bi oyuncudan hayır geLmez bence..Bobo ya bakarsak bu seneki goLLerine geneLde hep kendi cabasıyLa adam kosuyor mucadeLe ediyor top aLamadımı orta sahaya kadar geLip topLa buLusmaya caLısıor faLan..Bu sene diger hucum adamLarımızın formsuzLuguna ragmen iyi goL attı yanına iyi bir hucum adamı daha aLınırsa daha verimLi oLacagı kanaatindeyim.TeLLo da bu zamana kadar iyidi ama su saatten sonra tesekkur edip gonderiLmeLi bence.. | ||
09-05-2010, 21:01 | #7 | |||
Muhalif Kartal Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 | Alıntı:
Benim degerlendirmem saha ici performansla alakali.Dediklerinin hicbirisini yapmiyor Bobo.Sadece ceza alani icerisinde zaman zaman etkili oluyor ve gol vuruslari fena degil.Ozetle vasat bir santrafor.
__________________ YETER!!! | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |