|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Medya Bu Bölümde Televizyon Radio vb. Beşiktaş Hakkındakı Yayınlar Tartışılır. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
31-01-2007, 08:30 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 20 |
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in 4 Şubat pazar günü Star televizyonunda yayınlanacak Telegol programına çıkacağı açıklandı. Serhat Ulueeren, Ziya Şengül, Adnan Aybaba'nın yamnısıra eski hakem cem Papila'nın programada yer alması 'Yıldırım Demirören, Cem Papila ile buluşuyor' yorumlarına neden oldu. Telegol programı yapımcılarının program sırasında o dönem beşiktaş'ta futbol şube sorumlusu olarak görev yapan Yıldırım Demirören'i barıştıracağı sızan bilgiler arasında. 2003-04 sezonunun 18. haftasında İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Samsunspor maçında Cem Papila Beşiktaş'ta 5 futbolcuya kırmızı kart göstermiş ve siyah-beyazlı kulüpo gün yaşananların etkisinden uzun süre kendini kurtaramamıştı. Beşiktaşlı taraftarlar Yıldırım Demirören'in pazar günkü Telegol'e katılacağının açıklanmasının ardından Demirören'den programa katılmaması için çağrıda bulundu. Taraftarlar internet sitelerindeki yorumlarda Başkan Demirören'in Papila ile diyaloğa girmesine karşı çıktıklarını belirten yorumlarda bulundular. :: Kartalhaber.com :: inşallah başkanımız bu programa çıkmaz bu adamla aynı ortamda bulunmak bile abes
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
|
31-01-2007, 15:51 | #3 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | bencede barışmasın!
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
31-01-2007, 16:05 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | başkan bişeyi doğru yap ! o adamla konuşmayı geç aynı yerde bile bulunma !!!
__________________ Besiktas JK . | ||
31-01-2007, 23:28 | #7 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 |
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Pazar günü Star Televizyonu'nda yayınlanacak Telegol programına katılmayacağını açıkladı. Kartalhaber'e konuşan Başkan Demirören, "Telegol programından davet aldığım doğrudur. Serhat Ulueren'le pazartesi günü konuştum ve Cem Papila'nın yorumcu olarak yer aldığı programa katılmayacağımı belirttim. Bir Beşiktaşlı olarak henüz Cem Papila'yı affetmedim. Star Televizyonu spor müdürü Serhat Ulueren bu cevabım üzerine benimle özel röportaj yapmak istediğini söyledi. Sayın Ulureren'e henüz cevabımı vermedim. Bu konuda sizin aracılığınızla camiamızı bilgilendirmek istedim" dedi. Yönetim kurulu olarak camiadan büüyük destek alarak göreve başladıklarını vurgulayan Yıldırım Demirören, "Beşiktaş için yapacak çok işimiz var. Camia olarak el ele verip Beşiktaş'ı hak ettiği yere getireceğiz. Takımız çok genç ve başarı vaadediyor. Pazar günü oynanan Vestel Manisaspor maçında oynadığımız futbolla umutlandık. Dilerim bu performansı sürekli gösteririz" dedi. kartalhaber....
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ Konu Norton tarafından (01-02-2007 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
01-02-2007, 00:00 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | ''Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Pazar günü Star Televizyonu'nda yayınlanacak Telegol programına katılmayacağını açıkladı. Kartalhaber'e konuşan Başkan Demirören...'' ya kartalhaber sen kimsinde başkan sana konuşsun | ||
01-02-2007, 00:05 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | 1. Başkan Kartalhabere asla konuşmaz. 2. Kartalhaberin yaptığı haberlerin şimdiye kadar hep kolpa çıktığını hepimiz biliyoruz. 3. Bu gibi asılsız haberlerle gündemi değiştiriyorlar. 4. Başkanın zaten oraya çıkıp çıkmaması önemli değil. 5. Başkan yine aynı başkan. 6. Kahrolsun kartalhaber.
__________________ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |