![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Sadece Özgürlük ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | haklısın
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| bade ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bende izledim, hoşuma gitmedi | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şahan ı bende çok severim sevmiyorum demedim ama TV programlarında daha iyi film işi onu bozdu...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
aynen bende onu diyorum şahanın yeri beyaz perde değil tv
__________________ "Yeryüzü Dar Gelir Sevdama" | |||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Şahan'ı Tv8'den beri takip ederim, o tür programlarda çok başarılı da buluyorum, Tv8'de olsun Atv'de olsun bence çok başarılıydı, Ntv'de biraz daha sönük kaldı, çünkü bir Beyaz değil, Talk Show yapamaz...Şahan'ı takip edenler bilir bu tiplemenin nerden geldiğini, skeçlerinden biriydi Recev İvedik, özelliklede Kim Beşyüz Bin İstemezki yarışmasındaki Recev İvediği herkes beğenmişti,(çoğunluk yanii)kopuyorduk ona, çok da başarılıydı bence...Şahan akıllılık yaptı ve bunu sinemaya taşımaya karar verdi, şimdide görüyoruzki Şahan çok büyük bi iş yapmış bunu sinemaya uygulamakla...Bende izledim filmi, güldüm eğlendim ama 10 numara film değildi elbette, ama bir tiplemeden de bundan iyi bir film yapılamazdı bence...Mesela Beyaz'ın da Psikopat tiplemesi vardı, o da tutmuştu bi zamanlar, ama Beyaz Şahan gibi yapmadı, bunu bir diziye veya bir sinema filmine çevirmedi, belki Beyaz'da bugün keşke çevirseydim diyordur Şahan'ı görünce... | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sinema konusunda recep ivedik olayına uyuz oluyorum çünkü yaptığı argo espirilerle gişe patlaması yaptı. ülkemizde nice sinemacılar var gerçek sinema yaptıkları halde seyirci gitmiyor ama bu adam rekor kırıyor bence bu olay türkiyenin sanata bakışını çok güzel özetliyor
__________________ "Yeryüzü Dar Gelir Sevdama" | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mizah zor bir iştir,ama kara mizah daha da zordur..Şahan, kara mizah yapmak için işin kolayına kaçmış. Toplumun bilinç ve eğitim seviyesinin düşüklüğünü gişeye taşımış.. Kaldı ki Şahan,yeteneklide değil.. Bu nedir biliyormusunuz: "ortalık yerde yellenmeye gülenlerle,ortalık yerde yellenmeye kızanlar" ın tartışmasıdır..Seviyeyi düşürerek insanları güldürürsünüz... Ama hangi insanları.... Ben ortalık yerde yellenene kızarım açıkçası...çünkü arkasından ne gelir biliyormusunuz....
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu adamın yaptığı pislikleri rekor derecede seyirci izledi ama uğur yücel in filmleri adeta sıfır çekti keza nuri bilge ceylan filmleride öyle sıfır çekenlerden
__________________ "Yeryüzü Dar Gelir Sevdama" | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |