|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
06-08-2006, 11:42 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Benim bildiğim kadarıyla spor kulüplerinin kanalları takım hakkında bilgiler verir ama bizim bjk tv tam tersi beşiktaş ile ilgili çok az şey var onlarda hep aynı her sabah açtığımda hep aynı maç bjk-zeytinburnu sıkıldım ben ayrıca maddi olarak ta kayıp doğru düzgün yapamıyorsan yapma saçma sapan şeyler gösterme.(örneğin tenis maçları)mesela şu anda gösteriliyor ne alakası var bjk tv'nin tenis maçıyla tek kelimeyle rezaletttttttttttttttt. | ||
|
06-08-2006, 13:07 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bi de akşamları seyircilerin telefonla katıldığı ödüllü yarışma programları yayınlanıyor..bu kanalın adı nie bjktv o zaman
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... | ||
06-08-2006, 14:52 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bence de cok saçma arkadaşlar ya bu kanal böyle gitmez eziklerin kanalı daha iyi gibi ya bizim kanal gerçekten kötüye gidiyor bu böyle olmaz arkadaşlar dogan medya buna bir cözüm sünsun ya ne olacak bu kanalın hali böyle olmazsa biz bir cözüm buluruz
__________________ NE AVRUPA KUPALARINA NEDE PARA İLE ALINMIŞ MAÇLARA MUHACIZ BİZ SADECE SİYAH İLE BEYAZA MUHTACIZ | ||
06-08-2006, 14:58 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 24 | kapatin gitsin bizde ilk ciktiginda sevinmistik takimimizdan sicak haberler alacagiz diye ne bu ya fb tv baksinlar bir isi yapamiyorsan yapmayacaksin yada en iyisini yapacaksin sabah aksam alakasiz yayin var tamam sporun herturunu yayinla ama aksam sabah teniste olmaz be kardesim birde gicik tel isi varki hele gec satlerde butun kallar ayni yayin isterseniz toplu e-mail yollayalim bjk tv ye | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |