![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #172 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | BJK TV 2007’de atağa kalkıyor Yönetim, Siyah-Beyazlı kulübün resmi yayın organlarından BJK TV’yi canlandırmak ve daha çok izlenir duruma getirmek için kolları sıvadı. Bu amaç doğrultusunda, sezonun ikinci yarısı ile birlikte, sağlıktan eğitime; pazarlamadan sportif programlara kadar çok geniş bir yelpazede yayın yapmak için yoğun bir çalışma takvimi hazırlandı. Yetkilileri, 2007 yılında bambaşka bir BJK TV izletmeyi hedeflediklerini belirterek, “Kulübümüzdeki tüm gelişmeler hakkında taraftarlarımıza daha yoğun bilgi vermenin yanında, aktüel konulara da bolca değinmeyi amaçlıyoruz. Böylece BJK TV’yi izlemeyi tercih edenler, bundan sonra daha doyurucu bir yayın akışı ile karşılaşacaklar. Bunun için çalışmalarımız yoğun biçimde sürüyor” açıklamasında bulundular.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #173 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | yönetim bunu yapmakta biras geç kaldı ama en sonunda akılları başlarına geldi demek ki..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #174 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() | ![]() |
![]() | #175 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ilk önce şu para dağıtan programı kaldırsınlar.daha sonra lig maçlarını seyretmek istiyoruz.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #176 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bjk tv gidikce düzeliyor... yani bizim muhabir alinin bir kac programi daha oldu... mesela Ev Hali, ve BJK Store...bence cok keyifli programlar, futbol takimininda özel görüntülerini görebilseydik..mesela antremanlarindan görüntüler, nevzat demir tesislerinden özel görüntüler, stadin icinden...harbiden tam süper olacak.... bjk tv ye bakin! biz bakmadiktan sonra, yeni program olsun olmasin, hic farketmezki....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #177 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #178 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
ama Bjk Tv son aylarda biraz düzeldi 100 yil belgeseli fln gösteryior ama su Chinko halen gitmedi ![]() bu arada Gs Tv acildi ve Antremandaki Videolari gösertiyor keske bizde göstersek..
__________________ ![]() вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк..! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #179 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() bugün bir yeni program daha gördüm, bjk tvde, taktik! gökhan zan vardi konuk olarak, güzeldi..iste böyle devam edsinler... ![]()
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |