![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() bugün bir yeni program daha gördüm, bjk tvde, taktik! gökhan zan vardi konuk olarak, güzeldi..iste böyle devam edsinler... ![]()
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | yaw bizim lig maçlarının özetini bile vermiyo ya
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | YA BİZİM KANALDA BİR KERESİNDE HAYDAR DÜMEN BİLE ÇIKMIŞTI. AKŞAM GELDİK İŞİMİZDEN EVİMİZE. ALDIM KIZIMI BABA AÇALIM KANALIMIZI DEDİ. AÇTIK BAKTIK HAYDAR DÜMEN BİZİM KANALDA GEZİYOR. TABİ DEĞİŞTİRDİK KANALI. O GÜN BJK TV DEN SOĞUMAYA BAŞLAMIŞTIM. AYRICA KARININ BİRİ ÇIKIYOR GECELERİ, İNSANLARI KANDIRAN PRIGRAM YAPIYORLAR. OLMUYOR VALLAHA. EN KISA ZAMANDA ARAYANA ÖDÜL VERİYORLARMIŞ PROGRAMLARDA. BEŞİKTAŞTAN BAŞKA HERŞEY VAR BJK TVDE. ARASIRA BEŞİKTAŞ ATIYORLAR.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
ya artık bende beşiktaş tv yi izlerken sıkılıyorum adam akıllı program yapmıyorlar vede bizim gönderdiğimiz mesajlar kontrol edilmeden yayında gösteriliyor bir keresinde bir febeli sefa hakkında bir yazı yazmış bunlara dikkat etmiyorlar adamlar bizim üzerimizden rant elde ediyorlar reazaletttt olur da bu kadar olmaz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ewt ya çok adi yayın yapıyolar olmaz ki böyle adam gibi bişey koysunlar yada yapamıyolarsa kapatsınlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |