![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
arkadaşlar hepiniz haklısınız bu kanal beşiktaşımıza kesinlikle yakışmıyor aşağıdaki linki mail yağmuruna tutalım tanıdığımız herkez mail atsın.ne maç önğ ne maç sonu hiçbir aktivite yok onu geçtim maç görüntülerimiz bile yok,adam gibi yide geçtim hiç program da yok ne anladım bu işten herkezi külübe mail atmaya çağırıyorum mailto:bilgi@besiktasjk.com.tr | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bencede E-maİle Atalim Yalniz AtacaĞimiz E-maİl O Kadar Anlamli Olmalikİ Anlasinlar Bjktv Yİ Bu Şekİlde Kullanamayacaklarini E-maİle İle İlgİlİ Bİrfİkrİ Olan Varsa Yazsin Ortak Karar Alip Ayni E-maİle Yİ GÖnderelİm Olmazmi????????? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() |
Arkadaslar bence bjk tv ye daha profesyonel bi ekıp getirmek lazım...Bu ekip belliki bu işi beceremiyoo ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence kanalı eziktv yle karıştırmyın onların tvsinden daha kaliteli programlar canlı yayınlar ve stüdyolar var ben bjk tv yi severek izliyorum hiç degilse ezikler gibi otel tanıtmıyoruz onlar kendi kanalını konuşmuyo bizimki onlardan kat kat iyi biz konuşuyoruz bence bjk tv dahada güzel olacak bide salı günleri sinan engin bjk tv de soru cevap programını faik gürsesle beraber suncaklar duyurmak istedim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |