![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
valla bittiği gibi bende yattım ![]() ama seninki baya tehlikeli bi hal almış..... sefayı da insan olarak gördüğüne göre ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() ![]() program sonunda gitti fb formasını satı sunucuya sonrada kaçtı hemen ordan ![]() ![]() insan içine çıkarılırmı o adam hiç ya ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() ![]() ![]() Seviyesiz yaratık ya güya propagandasını yapıcak takımının... Ah ben bir bağlansaydım telefonla ![]() Diyarbakırlı en azından insandı arkadaşım. Azda olsa anlaşıldı ne dediği ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
pardon ya dilim sürçtü adam dedim sefaya yanlışlıkla.... ![]() ![]() gerçi diyarbakırlınında nedediği pek anlaşılmıyodu ama sefaydan iyidi.... herkez nasıl bi gurup olduunu konuşurken neler yaptıklarını anlatırken sefa neler yapamadıklarını anlattı ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok gzl proğ.dı sonuna kadar izledim gzldi sadece Alen abi olsaydı daha ii ourdu ama neysee ![]() o sefa neydi ya öle geri şey bi dkka yerinde duramıyoodu bide o bursanın lideri selim 39bin ceza almışya ona pıs pıs gülüyodu ezik kendiside ceza almış ezik ötesilerdi resmien alen abi bizi çok ii temsil etti her zaman ki gibi seviyoruz alen abi seniii Amigomusun ,Kebapçımısın Yoksa Reklam Yıldızımısın..Anlayamadık Sen Ne ayaksın Alen Abi Sen Manyakmısın ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||||
Alıntı:
dedikleri kaale alınn 2 3 isim vardı zten orda karşıyakalı eskişehir bide alen doğru düzgün konuşan insanlar bunlardı... sefayı anlatmaya lüzum yok ![]() bursalı desen ne için oraya geldiini bilmiyomuş gibiydi beşiktaşa sataşmaya kalktı ama alen azının payını verdi ![]() | ||||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alen abi konuk değil de programın sahibi gibiydi değil mi=)yaka mikrofonu bitek (gsde de mi varmıtdı) ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
![]() Ben artık bu febe seyircisinin sorununu anladım. Tribün liderine bak yaa Sefa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | komediydi ya program sefa ile tombik texaxslı hele ![]() ![]()
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |