![]() |
BJK TV ne işe yarar?? Arkadaşlar takımımız 5 yeni oyuncu aldı.Şuan son sürat çalışıyorlar fakat biz onları kendi televizyonumuzda çok nadir görüyoruz.yaklaşık 1 aydır durmadan U21 maçları var.Yeni transferlerle ve idmanlarla ilgili programlar çok az.Başka klübün televizyonu canlı idman görüntüleri veriyor durmadan.Bizde saçma sapan programlar çıkıyor.Artık birilerinin buna dur demesi ve BJK tv nin taraftarlara uygun bir kanal olarak hizmet vermesini sağlaması gerekir. |
ne işe yarar sorusuna cvp vermek istiyorum::hiç bi işe yaramaz ztn izlemiyom |
Aynen Hiç Bi Halta Yaramıyor Diğer Kanallar Bile Transferlerin Videolarını Daha Çok Yayınladı Gs Tv'ye Bakıyorum Adamlar Canlı İdman Yayınlıyorlar Bizde Tık Yok.. |
mesela akşama maç var kasımpaşa maçı verse süper olur ama malesef yok gerçekten bu kanala bir el atılması lazım |
bnde sizlere katılıyorum arkadaşlar geçmiş seneler yeni transferlerin videoları yayınlanırdı artık o videolar bile çk nadir yayınlanıyor |
Bende biktim bu BJK-TV'den, hiç yakismiyor Besiktas kulubune. |
bide o salakça gol atma oyununu koyuyorlar yok ekrandaki soruyu bilin parayı alın yarışması falan çok gıcık bir kanal hala Cheslsea maçını koyuyor |
Alıntı:
|
bence kapatsınlar.bizlerde sinir olmaktan kurtuluruz. |
kolayı var, benim gibi yapın, izlemeyin...;) |
Türkiye`de Saat: 07:59 . |