![]() |
cok gereksiz bi yayın politikası var kanalınn...Yonetim yonetim olsa da keşke yayına bir el atsaa ama nerdeee...!!! |
çinko |
reha muhtar saolsun |
forumda herkesin ortak düşüncesi,kanal kalitesinin yerlerde süründüğü yönünde.madem öyle buradan sesimizi kim duyacak?yönetim forumları takip etmiyor herhalde...somut bir adım atmak istiyorsak kulübü aramalıyız.forumdan 100 kişi arasa ciddiye alırlar.bence deneyelim,kaybedecek birşeyimiz yok.biz de idmanımızı canlı izlemek,doğru dürüst yayın yapılmasını istiyoruz.akşamları para kazandıran yarışmalar istemiyoruz diyelim...destek oluyorsanız siz de arayın... Beşiktaş Jimnastik Kulübü (0 212) 310 10 00 |
kanalın tüm yayın akışı d-sporda olursa böle olur.hersene gereksiz para harcııyana kadar yılda kanala 1 milyon $ fln ayırsaydı yönetim kanal büyür ve reklan gelirleriyle iyi kar yapardık. |
Tek 24:00 tekrarini gosterecek o guzelde gerisi bos.!! |
bjk tv ancak basket , voleybol ve paf maçlarını vermeye yarar takımın flaş transferini bile başka yerlerden öğreniyoruz uyan artık bjk tv.. |
BJK TV ne ise yarar? Cevap: bu haliyle bi b..a yaramaz:) |
reklam yayınlamaya,saat 00 dan sonraa o salak yarışma programlarınıı yapmayaaa...100. yıl belgeselini günde 3 defaa yayınlamayaa...futbol mazi sini yine günde 3 defaa yayıllamaya...bi tek haber vermeyee yaramioo...yaa şölee belgesel yapın futbolcularla röpörtaj fln... bol bol prog yapınn kardeşimm.... |
Türkiye`de Saat: 10:09 . |