![]() |
karşınızda TÜRK DELGADO=) MUSTAFA |
bu herifinde amma çok benzeri var yaa....:D:D |
bence benzemiyo |
DELGADO MUSTAFA=) |
hayır yaa benmeziyoo:D |
mustafa :)) çok şansLı adam ya :D:D:D:D delgado diye kızlar şimdi buna sarılır :))) ahhh ahhh :) bi biz benziiyemedik :D:D:D ben razııyım baki bile olur yani :p :D:D:D:D |
Alıntı:
|
biraz omuz falan yapsa benzer :D |
sarılan çok oluyor ya resimde çok fazla net değil yakınında olsanız canlı görseniz aynı ya :D |
Baya benziyor, ben olsam gider tesislere girerim antremana bile çıkarım valla çaktırmadan :D |
bence benzıyor :D |
aslında antremana gitmek istiyoruz ama vaktimiz kısıtlı yoksa gitmeyi çok istiyoruz. en azından futbolcuların ve delgadonun ilgisini çekicektir diye düşünüyorum:)bu benzerlik. |
eziklere delgado diye transfer edelim :D |
yaw bizim burda da bi çocuk var...boyu biras daha uzun olsa derim bu deldado....cidden benzeyeni çok..... |
bence benziyo ama sanki bişeyleri eksik |
bencede eziklere kakalayalım bunu |
Alıntı:
:D:D |
satalım onu da:Ddelgado die:) |
benzerlik var tabiki... |
yakından pek benzemiyo ama uzaktan ii kandırır bence:D |
Az bişey kilo alsa daha çok benziycek ama kızlar peşini bırakmaz yakışıklı çoçukmuş benim kadar olamaz :) |
baya benziyor ya... |
çok benzio yaa yok böle bişe |
şmpyn çok benzio yaaa yok böle bişe |
tek eksiği var o da kilo su zaten:D |
Kim bu? Tanıdık falan mı yoksa int. ortamından mı? |
kardeşim o benim ya internet ortamı falan değil yani;) |
hiç benzemiyo desem ayıp mı olr benzetemedim pek:D |
bu modellerden bayya var ama sonra tutulmadı piyasadan kaldırdılar bunların yedek parçalarıda pahallı :D:D:D |
bende ilhan mansız olayım barı idare eder demı |
çok benziyo:D:D |
tıpkısının aynısı:) delgado giderse bunu transfer edelim bi tanede bobo bulmak lazım bu arada:) |
:D:D |
aman bitanede Ali hürlü diye biri varmış.Onada yerli delgado diyolar.Delgadomun yerini tutamaz kimse :D |
vay be acaip benziyo hakket :D |
sima tamam da biraz enine ve boyuna bişeler katmali biraz daha boy ve kalip :D |
evt kendisi spor yapmadığı için vücut açısından biraz zayıf bu yüzden öyle görünüyor. |
muStafaaa!!! SansLısın ewLat =D |
sağolasn |
acayip benziyo. |
Türkiye`de Saat: 03:38 . |